Slutt mellom Christina og Andreas

Var sammen i seks år.

BRUDD: Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen er ikke lenger sammen. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
BRUDD: Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen er ikke lenger sammen. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Friidrettsstjernene Christina Vukicevic (23) og Andreas Thorkildsen (28) har bestemt seg for å gå fra hverandre.

Det opplyser Olympiatoppens Halvor Lea i en pressemelding i ettermiddag.

Paret var sammen i seks år.

- I gjensidig forståelse har de som venner valgt å avslutte sitt seks år lange forhold. Begge ber om respekt for at de ikke ønsker å kommentere dette ut over denne meldingen, skriver Lea i pressemeldingen.

EM-bronse på fredag Andreas Thorkildsen er verdens beste spydkaster og har vunnet alt det er mulig å raske med seg. Det eneste han mangler er verdensrekorden, men med dagens innelukkede stadioner er den bortimot umulig å slå.

Christina Vukicevic er Norges raskeste hekkeløper og på fredag løp hun inn til bronse på 60 meter hekk i innendørs-EM i Paris. Tida 7,83 sekunder er norsk rekord.

- Jeg er strålende fornøyd både med tida og medaljen, sa Vukicevic til NTB etter bronseløpet.

Vukicevic var bare 3/100 sekund bak gullvinneren Carolin Nytra fra Tyskland.

Skjermet privatlivet Thorkildsen og Vukicevic var veldig bevisst på å skjerme privatlivet og det gikk en stund før de stilte opp på bilder sammen. Spydkasteren nektet å posere sammen med kjæresten da de begge fikk kongepokal under NM for snart fem år siden.

VAR SAMMEN I SEKS ÅR: Andreas Thorkildsen gikk et gratulasjonskyss av Christina Vukicevic etter at han vant OL-gull i Beijing i 2008. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
VAR SAMMEN I SEKS ÅR: Andreas Thorkildsen gikk et gratulasjonskyss av Christina Vukicevic etter at han vant OL-gull i Beijing i 2008. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer

Scanpix fikk bare fingeren da byråets fotograf fant dem på tribunen.

-  Privatliv er privatliv. Vi har villet skjerme den biten, sa Andreas da begge stilte opp under presentasjonen av en ny, felles sponsor året etter.

For to år siden ga Vukicevic et intervu med bladet Mag, hvor hun snakket om forholdet og hvordan de ble sammen.

- Det var ikke sånn «de øyebrynene der!» Nei da. Vi hadde kjent hverandre lenge før vi ble sammen, så det var personligheten. Og så er han verdens kjekkeste mann, selvfølgelig, sa hun.

MISLIKTE OPPMERKSOMHETEN: Andreas Thorkildsen var ikke fornøyd da han ble fotografert sammen med Christina Vukicevic under NM i 2006. 
Foto: ERLEND AAS/SCANPIX
MISLIKTE OPPMERKSOMHETEN: Andreas Thorkildsen var ikke fornøyd da han ble fotografert sammen med Christina Vukicevic under NM i 2006. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX Vis mer