POKERBABE: Rachel Nordtømme ble fulgt av fotografene under poker-VM i Las Vegas. Foto: TORMOD BRENNA / DAGBLADET
POKERBABE: Rachel Nordtømme ble fulgt av fotografene under poker-VM i Las Vegas. Foto: TORMOD BRENNA / DAGBLADETVis mer

Petter Nortugs kjæreste i amerikansk «mest sexy»-kåring

Rachel Nordtømmes utseende står til royal flush i USA.

||| (Dagbladet): Da Petter Northug jr. (23) konkurrerte litt utenfor sitt vanlige element under poker-VM i Las Vegas i juli, fulgte kjæresten Rachel Nordtømme (20) spent med fra railen.

Men der Petter er vant med å få brorparten av oppmerksomheten til vanlig, var det hans bedre halvdel som var fotografenes mål denne gangen.

Og utseende hennes har ikke gått upåakten hen i amerikanske medier.

Hvert år kårer det kjente pokernettstedet WickedChopsPoker årets «Girl of the Rail», der leserne kan stemme på den peneste pokerjenta - enten hun spiller selv eller er sammen med en av pokerspillerne.

- Kjæreste med nasjonalhelt
Denne kåringen ligger Nordtømme godt an til å vinne, hvis man skal tro nettsidens omtale av henne.

«Vi har funnet vår favoritt så langt i poker-VM. Hun heter Rachel Nordtømme og er kjæresten til Petter Northug - en fyr du nok ikke har hørt om hvis du ikke bor et sted hvor det finnes reinsdyr og folk er besatt av curling. Northug er langt på vei en nasjonalhelt i hjemlandet sitt, akkurat som general Sanders er en nasjonalhelt i USA. Men uansett, nok om han med penis. Rachel Nordtømme er en friidretts-«stjerne», noe vi vet takket være Google Images», skriver de blant annet.

«Ass Girl 2»
Også den kroatiske pokerspilleren Tatanja Pasalic skal være en av favorittene.

SHOPPING: Nordhugs kjæreste fikk også tid til litt shopping mellom slagene. Foto: TORMOD BRENNA / DAGBLADET
SHOPPING: Nordhugs kjæreste fikk også tid til litt shopping mellom slagene. Foto: TORMOD BRENNA / DAGBLADET Vis mer

Det er imidlertid ikke alle i kåringen som nettstedet vet navnet på, og har derfor gitt dem søte kallenavn som «Ass Girl 2», «Chick with Pitbull», «Super Cute Tat Girl» og «Rhino Girl».

Petter Northug jr. endte på en offisiell 653. plass i poker-VM, og mottok 21 237 dollar i pengepremier - knapt 135 000 norske kroner.

Innsatsen holdt til en plass blant de 10 beste prosentene av samtlige deltakere. 7300 spillere fra 107 land betalte for å delta.

PÅ PLASS: Rachel Nordtømme er med der det skjer. Her under et verdenscuprenn i Oslo i år. Foto: Hans A. Vedlog / Dagbladet
PÅ PLASS: Rachel Nordtømme er med der det skjer. Her under et verdenscuprenn i Oslo i år. Foto: Hans A. Vedlog / Dagbladet Vis mer