SKISJEFEN SKILLES: Åge Skinstad har flyttet fra kona Ragnhild.  Foto:  Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SKISJEFEN SKILLES: Åge Skinstad har flyttet fra kona Ragnhild. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Langrennssjef Skinstad har flyttet fra kona

Åge Skinstad og Ragnhild Soleng har skilt lag.

Publisert

(Dagbladet): Langrennsjefen Åge Skinstad (46) har den siste uka måttet kommentere påstandene i Petter Northug-boka «Jakten på dyret» om at John Northug og tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl fikk slipt om langrennskongens gullski fra OL - bak langrennsledelsens rygg.

Det har han gjort som ungkar. Skinstad og kona Ragnhild Soleng (47) har nemlig skilt lag, ifølge Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at jeg har flyttet for meg selv - i en leilighet på Gjøvik. Utover det ønsker jeg ikke kommentere dette, sier Åge Skinstad til Se og Hør.

46-åringen begynte i 2006 i jobben som sportsjef for langrenn i Norges Skiforbund. Han har også være aktiv skiløper selv.
Ragnhild Soleng har vært leder i skigruppa i Vind IL, skiklubben Skinstad har vært medlem i siden 1994.

Paret har to sønner, Petter og Mårten.

NURTHUGS SJEF: Langrennsjef Åge Skinstad og Petter Northug skrev under kontrakten som binder Northug til landslaget.  Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
NURTHUGS SJEF: Langrennsjef Åge Skinstad og Petter Northug skrev under kontrakten som binder Northug til landslaget. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer