Landslagshelten Moa har brutt med kjæresten

Single Mohammed Abdellaoue (24) kan skyte Norge nærmere EM i kveld.

SLUTT: Her feiret Marianne Løvberg og Mohammed Abdellaoue Vålerengas cupfinaleseier over Stabæk i 2008. Nå er det slutt. Foto: Arnt E. Folvik /DAGBLADET
Foto: ARNT E. FOLVIK
SLUTT: Her feiret Marianne Løvberg og Mohammed Abdellaoue Vålerengas cupfinaleseier over Stabæk i 2008. Nå er det slutt. Foto: Arnt E. Folvik /DAGBLADET Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

||| (Dagbladet): Når landslagsspiss Moahammed «Moa» Abdellaoue muligens springer ut på Antonis Papadopoulos Stadium på Kypros i kveld for å skyte Norge ett hakk nærmere fotball-EM, er det som en singel mann.

For han har nylig brutt forholdet med Marianne Løvberg (24), som han var sammen med i fem år, ifølge Se og Hør.

- Vi er ikke sammen lenger. Det ble slutt for en stund siden. Jeg har det veldig bra, sier Moa til Se og Hør.

I august skrev den tidligere Vålerenga-helten under på en kontrakt med den tyske Bundesliga-klubben Hannover 96 - som skal være verdt åtte millioner kroner i året.

24-åringen har tatt den tyske klubben med storm etter overgangen - og har scoret fire mål på seks kamper. Det har gjort at klubben ligger på tredjeplass i tysk Bundesliga.

Men om han får starte kveldens viktige EM-kvalifiseringskamp er ikke sikkert. Aston Villa-spiss John Carew starter som oftest når han er skadefri, og landslagssjef Egil «Drillo» Olsen sverger til sin sedvanlige 4-5-1-formasjon.

På tross av dette, knuser landslagskometen Moa sin noe høyere spisskonkurrent på «Folkets landslag» - der Dagbladets lesere stemmer frem hvem de vil skal starte mot Kypros.

- Det er hyggelig at folk stemmer og er engasjerte. Men jeg tenker ikke så mye over det, sier Moa selv til Dagbladet.

MATCHVINNER: Moa scoret matchvinnermålet mot Island i september. Foto: SCANPIX
MATCHVINNER: Moa scoret matchvinnermålet mot Island i september. Foto: SCANPIX Vis mer