Kan ødelegge for Ronaldo

Russisk skjønnhet mulig distraksjonsmoment for stjernespilleren

 DISTRAHERE.  Den russiske modellen Irina Shayk kan komme til å distrahere Ronaldo nå under VM. Foto: EPA/Peter Foley/ Scanpix
DISTRAHERE. Den russiske modellen Irina Shayk kan komme til å distrahere Ronaldo nå under VM. Foto: EPA/Peter Foley/ Scanpix Vis mer

|||  Christian Ronaldo er en av VMs aller største profiler og vil være en viktig spiller når Portugal møter Elfenbenskysten i sin første VM- kamp på tirsdag.

Nå spør imidlertid flere kjendismedier om fotballstjerna greier å holde konsentrasjonen oppe under mesterskapet. Ronaldo har nemlig blitt koblet til den russiske modellen Irina Shayk (24)

Og ifølge nettstedet TMZ.com kan hun vise seg å bli et«gigantisk forstyrrelsesmoment » under verdensmesterskapet.

Shayk har tidligere vært modell for blant annet undertøysmerkene Intimissimi og Victoria's Secret. Hun har også, likhet med Ronaldo, jobbet for Armani.

Verdens beste Ronaldo, som i 2008 ble kåret til verdens beste fotballspiller, har allerede vist at han har draget på damene. Den portugisiske landslagsspilleren har tidligere blitt koblet til den spanske modellen Nereid Gallaredo, Letizia Filippi, realitystjerna Kim Kardashian og Paris Hilton.

Ryktene om Ronaldo og Shayk har versert en stund. Blant annet skal Shayk i mai i år ha blitt observert på yachten til den portugisiske fotballstjerna.

Regler Selv om ryktene om de to skulle vise seg å være sanne, er det slett ikke sikkert Ronaldo får sett særlig mye til sin nye flamme.

Flere landslag har nemlig regler for hvor mye spillerne får se av kjærestene sine i løpet av VM. For eksempel har Brasils spillere bare lov til å bruke mobil og pc to timer per dag for å holde kontakt med omverdenen.

Hvilke regler som gjelder for Portugals spillere er foreløpig ukjent.