Hun er både rik, sexy og atletisk

Therese Johaug (22) er rikest av jentene i Manns «mest sexy»-kåring.

RIKEST: Av jentene som blir regnet som «mest sexy» i Norge, er det Therese Johaug som er rikest. Foto: Erik Berglund
RIKEST: Av jentene som blir regnet som «mest sexy» i Norge, er det Therese Johaug som er rikest. Foto: Erik Berglund Vis mer

||| (Dagbladet): Hun ligger på Manns liste over Norges mest sexy kvinner, hun har OL- og VM-medalje i langrenn og hun står oppført med en formue på litt over en million kroner på ligninga for 2009.

Therese Johaug er dermed den rikeste av jentene som regnes for å være av det ypperste Norge har å by på utseendemessig.

Jenta fra Dalsbygda i Os har altså på kort tid blitt et av de hotteste navnene i Norge.

Ettersøkt I tillegg til skikarrieren og «mest sexy»-statusen, er jenta blant de mest ettersøkte navnene på nett.

- Dette er en tradisjonell kåring vi har hatt i 12 år. Vi i redaksjonen plukker ut de nominerte på grunnlag av utseende og personlighet. Dette er jo en «mest sexy»-kåring, så det er ingen vits i å legge skjul på at utseendet er mest avgjørende, sa, Per Ivar Johansen, redaksjonssjef i Mann, da kåringen ble lansert.

Johaugs utseende har gjort henne til et yndet reklameobjekt, og i sommer inngikk hun en avtale med Gliss som gjorde henne til hårpleieseriens frontfigur.

- Jeg syns det er gøy å være med på noen slike reportasjer og fotoserier, men jeg skal nok ikke bytte karriere av den grunn. Jeg er født med ski på beina, og egner meg ikke som modell i andre sammenhenger enn for moro skyld, sa Johaug til KK i sommer.

Hemmelig honorar Men hvor mye penger Johaug fikk for å stille opp for hårpleieserien, det vil ikke Gliss ut med.

- Dette er en avtale mellom Skiforbundet og oss, som vi ikke kan kommentere, sa Hilde Klerck- Nilssen, markedssjef for Gliss Norge, til Dagbladet tidligere i høst.

Men selv om Johaug er den rikeste, så var det Tone Damli Aaberge som tjente mest av jentene i «mest sexy»-kåringen i fjor med en årsinntekt på 577 159 kroner

TJENTE MEST: Av Norges «mest sexy» kvinner, tjente Tone Damli Aaberge mest. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet.
TJENTE MEST: Av Norges «mest sexy» kvinner, tjente Tone Damli Aaberge mest. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet. Vis mer