- Han er blitt populær på fotballtrening

Han er rask og høy, men én ting skiller John Carew og sønnen (7).

Publisert

(Dagbladet): Det er i at kveldens «Senkveld» at fotballspiller John Carew (31) snakker åpent om rollen som pappa for sønnen

Sønnen, som nå er sju år, har vært i England og besøkt Stoke-proffen. Nå som han er begynt på skolen, er det derimot blitt vanskeligere for ham å besøke pappa Carew, som bor i Chelsea i London.

- Så jeg må komme meg hjem så ofte som mulig. Stort sett en gang i måneden, sier Carew i «Senkveld».

Farskapsstrid Det var i 2004 at Susan Namuddu gikk ut i media og sa at John Carew var faren til hennes sønn, som ble født 18. mars.

-  Da jeg var på helsestasjonen første dag etter at jeg var blitt gravid, førte jeg opp John Carew som far til barnet. Jeg hadde bare vært med John og derfor var jeg sikker på at han var far til dette barnet, sa Namuddu til Dagbladet den gang.

Carew ønsket først ikke å ta en farskapstest, men i september godtok han å ta DNA-testen.

2. oktober kom bekreftelsen på at Carew var faren til Namuddus barn, og Carew bekreftet da at han ville ta ansvar for barnet.

- Trives med proffpappa I «Senkveld»-intervjuet blir Carew spurt om sønnen synes det er gøy å ha en pappa som er fotballproff.

KYSSET TATOVERINGEN: John Carew scoret for Olympique Lyon mot Real Madrid i Champions League i november 2006. Det feiret han med å kysse tatoveringen sin til ære for sønnen, som da var to og et halvt. Foto: Victor Fraile/Reuters/Scanpix
KYSSET TATOVERINGEN: John Carew scoret for Olympique Lyon mot Real Madrid i Champions League i november 2006. Det feiret han med å kysse tatoveringen sin til ære for sønnen, som da var to og et halvt. Foto: Victor Fraile/Reuters/Scanpix Vis mer

- Han er jo blitt litt populær på skolen og på fotballtrening. Jeg synes det er veldig gøy. Det ser ut som om han trives med det. Du vet jo ikke hvordan han vil reagere på ting. Men foreløpig synes han det er veldig gøy, og så synes han det er veldig gøy å spille fotball, sier Carew.

Han forteller at sønnen er både rask og høy til sin alder å være. Ikke overraskende var også 193 centimeter høye Carew høy som ung.

Men én ting skiller likevel Carew fra sønnen. Sjuåringen er nemlig venstrebeint.

- Det synes jeg er veldig interessant, for det er litt vanskeligere å finne spillere som spiller med venstre.

- Det blir spennende å se hva framtida bringer. Men han skal få holde på med det han vil. Og hvis han synes fotball er gøy, så er det hundre prosent backing.

- Har 500 000 tog I tillegg til fotball er sønnen også lidenskapelig opptatt av tog.

- Det har han vært siden har var to år. Han har kanskje 500 000 tog hjemme og han kan sitte på Lillestrøm stasjon i to timer og se på flytoget. Det er jævlig morsomt, skjønner du, sier Carew og ler.

MOR TIL CAREWS BARN: Susan Namuddu møtte Carew gjennom en bekjent fire år før hun fødte sønnen hans. Foto: Kristin Svorte/Dagbladet
MOR TIL CAREWS BARN: Susan Namuddu møtte Carew gjennom en bekjent fire år før hun fødte sønnen hans. Foto: Kristin Svorte/Dagbladet Vis mer

Det er svært sjelden Carew snakker om sønnen i media.

I 2006 kysset han en tatovering på venstre overarm for å ære sønnen. Carew, som på den tida spilte for franske Lyon, hadde nettopp scoret mot Real Madrid.

- Ettersom 1,1 milliarder så denne kampen, syntes jeg det passet bra å ære sønnen min, sa Carew den gang

STJERNEMØTE: Therese Johaug er også gjest i «Senkveld» i kveld. - Søteste skiløperen jeg har sett, sier Carew om VM-helten. Foto: TV 2
STJERNEMØTE: Therese Johaug er også gjest i «Senkveld» i kveld. - Søteste skiløperen jeg har sett, sier Carew om VM-helten. Foto: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer