Denne reklamen blir neppe vist i helga

PETA skal nå Superbowl-publikummet med erotisk grønnsakslek.

SALATBIKINI: Organisasjonen PETA er kjent for å bruke alle metoder for å få oppmerksomhet. Her er Playboy Playmate of the Year Jayde Nicole (t.v.) og playmate Joe Garcia (i midten) i Washington i juil 2009 og serverer vegetarpølser iført sine salatbikinier. Foto: Stella Pictures
SALATBIKINI: Organisasjonen PETA er kjent for å bruke alle metoder for å få oppmerksomhet. Her er Playboy Playmate of the Year Jayde Nicole (t.v.) og playmate Joe Garcia (i midten) i Washington i juil 2009 og serverer vegetarpølser iført sine salatbikinier. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag er det klart for årets sportsbegivenhet i USA - Superbowl. Annonsørene knives om å sikre seg reklameplass under sendingen, som tiltrekker seg rundt 100 millioner seere over hele verden.

Blant de mange som er villige til å spa opp millioner for en kort reklamesnutt er dyrevelferdsorganisasjonen PETA, som er kjent for sine helt spesielle framgangsmåter for blant annet å få folk til å bli vegetarianere.

Det er den konservative tv-kanalen Fox som sender årets Superbowl.

Og med svært lettkledde kvinner som våpen, og erotisk lek med grønnsaker under slagordet «vegetarianere har bedre sex» som ammunisjon, spørs det nok om ikke årets reklamebidrag fra PETA blir i sterkeste laget for tv-kanalen.

Elsker grønnsaker Allerede i fjor ble nemlig en liknende erotisk PETA-reklame nektet vist under sportsarrangementet. TV-kanalen NBC, mente blant annet at slikking av gresskar og beføling av intime kroppsdeler med asparges ble for rå kost.

Selv ikke med et tilbud på over 17 millioner kroner ønsket de å vise 30 sekunder grønnsakserotikk for sportsfansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer