Aksel Lund Svindals kjæreste kaster klærne i nakenmagasin

Julia Mancusos hjemmeside krasjet da hun tvitret om det.

OL-VINNER: Julia Mancuso to gull, to sølv og to bronse fra OL og VM. Nå stiller hun opp naken for ESPN. Foto: SCANPIX
OL-VINNER: Julia Mancuso to gull, to sølv og to bronse fra OL og VM. Nå stiller hun opp naken for ESPN. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Alpinesset Aksel Lund Svindal (27) og kjæresten Julia Mancuso (26) bekreftet at de var et par under sportsverdenens svar på Oscar, ESPY-prisutdelingen, i midten av juli.

Denne uka kom årets utgave av ESPN Body Issue i hyllene i USA. Her pryder Mancuso en dobbeltside i bare nettoen.

- Jeg ble oppringt av ESPN angående å fotograferes til den andre Body Issue-utgaven deres. Etter å ha sett på bildene de tok i fjor til samme magasin, var det ingen tvil om at jeg ville stille opp, skriver Mancuso på bloggen sin.

Nakenkjendiser Det imidlertid ikke bare Lund Svindals nye flamme som kaster klærne for det amerikanske magasinet

Også Tim Howard (fotball), Camilio Villegas (golf), Amar'e Stoudemire (basket), Diana Taurasi (basket), Kelly Slater (surfing) og Patrick Willis (amerikansk fotball) figurerer i magasinet uten en tråd.

- Jeg har alltid kjempet for at kvinner skal ha et positivt forhold til kroppen sin. Det er ditt eget valg hvor mye du skal trene og hvor motivert du er til å få den kroppen du vil ha. Jeg har ingenting å skjule, og nå har jeg bilder som beviser det, skriver alpinisten, som har to gull, to sølv og to bronse fra OL og VM, videre.

Hun innrømmer likevel at hun ble litt pinlig berørt da hun så magasinet for første gang.

I NETTOEN: Julia Mancusos ESPN-bilde. Foto: WENN.COM/SCANPIX
I NETTOEN: Julia Mancusos ESPN-bilde. Foto: WENN.COM/SCANPIX Vis mer

- Jeg kan ikke lyve og si at jeg ikke rødmet da jeg bladde opp i magasinet og så at jeg hadde fått en dobbeltside. Hva i alle dager, ESPN, skriver Mancuso.

Hjemmesiden fikk nakensjokk Da hun twitret at hun hadde lagt ut noen tanker om det å la seg avbilde naken på bloggen sin, tok det rett og slett knekken på serveren bloggen hennes lå på.

- Jeg regner med det er slikt som skjer når man snakker om å være naken på hjemmesiden sin, skriver hun på Twitter.

Lund Svindal har tidligere vært svært restriktiv når det gjelder å uttale seg om forholdet til den amerikanske OL-vinneren. Men da han var hjemme på en svipptur i Norge i forbindelse med innspillingene til serien «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» på TV Norge, bekreftet han forholdet en gang for alle overfor Dagbladet.

- Ja, vi er kjærester, men jeg vil ikke si så mye mer om det.

KJÆRESTER: Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso. Foto: SCANPIX
KJÆRESTER: Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso. Foto: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer