Flaskeposten 2021:

Vinn reisegavekort og flotte premier!

Vinn reisegavekort og flotte premier!
Publisert
Sist oppdatert

I 40 år har nordmenn deltatt i jakten på Se og Hørs populære flaskepost. Vi har reist land og strand rundt og gitt bort drøssevis av sydenturer og andre overraskelser. Også i år skal vi dele ut reisegavekort for flere hundre tusen kroner, og masse andre flotte premier!

På grunn av korona-pandemien er vinnersjansene aller størst på vår Facebook-side og selvsagt i Se og Hør. Vi lanserer nye konkurranser hver uke i hele sommer og inviterer alle til å delta i jakten!

Og siden flaskeposten feirer 40 år i år, slår vi ekstra på stortromma! Er du heldig kan du vinne vår hovedpremie – et reisegavekort på hele 40.000 kroner fra Ving! I tillegg gir vi bort flere reisegavekort på 10.000 kr, 5.000 kr og masse flotte hengekøyer, høytalere og DAB-radioer fra Kreafunk.

Følg jakten på Facebook og i Se og Hør for nye vinnersjanser hver uke!

UT I HAVET: Startskuddet er gått for Se og Hørs flaskepost på Årosstranda i Søgne i 2014, og hundrevis kaster seg ut i kampen om flaskene.
UT I HAVET: Startskuddet er gått for Se og Hørs flaskepost på Årosstranda i Søgne i 2014, og hundrevis kaster seg ut i kampen om flaskene. Vis mer

Vinn reisegavekort til 40.000 kroner

Vi trekker en heldig vinner som får et reisegavekort fra Ving på hele 40.000 kroner! Gavekortet er gyldig i tre år, så du har god tid til å ta ut din reise. Det er gratis å være med i konkurransen, og alt du trenger å gjøre for å delta er å klikke på denne saken og logge deg inn.

I tillegg til hovedpremien trekker vi 150 vinnere som får en kul hengekøye hver, så her er vinnersjansene store!

Konkurransen avsluttes 31. august og alle vinnere blir kontaktet i løpet av september 2021.

God sommer, og lykke til med jakten!

VINN REISE: Kanskje det er du som er den heldige vinneren av en reise fra Ving?
VINN REISE: Kanskje det er du som er den heldige vinneren av en reise fra Ving? Vis mer

Flaskepost i 40 år

Hver sommer i hele 40 år har nordmenn kastet seg i vannet etter Se og Hørs populære flaskepost. Vi har reist fra nord til sør og delt ut drøssevis av premier og sydenturer. Vi har overrasket og gledet, og bidratt til å skape sommerminner for store og små.

Den aller første flaskeposten kom 1981 og ble raskt populær. Siden den gang har mang en nordmann kastet seg i sjøen, både med og uten klær, for å få fatt i en flaske.

I løpet av de siste 40 årene har vi delt ut gaver for over 10 millioner kroner!

Her kan du gjenoppleve noen hyggelige øyeblikk fra årene som har gått:

Flaskeposten og miljø

I 2018 lanserte Se og Hør nye flaskeposter som er 100% nedbrytbare.

Statsminister Erna Solberg fikk æren av å «kaste» den første. Vi er opptatt av miljøet og derfor kaster vi ikke flaskene ukontrollert ut i naturen.

Organiserte dropp gjør at vi har oversikt over hvor flaskene befinner seg og kan sørge for at de blir plukket opp. Det skal forhindre at flaskene forsøpler naturen. I tillegg til at flaskene er nedbrytbare, er de også svært godt egnet som drikkeflasker slik at de naturligvis også kan gjenbrukes som flergangsflaske.

På grunn av koronapandemien arrangerer vi ingen masse-dropp i år, men inviterer alle til å delta i den virtuelle jakten på vår Facebookside og i Se og Hør!

Statsminister Erna Solberg fikk æren av å kaste ut den første “nye” flaskeposten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer