Flaskeposten 2023:

Vinn reisegavekort og flotte premier – uten å kaste deg i vannet!

Bli med i jakten på Se og Hørs flaskepost mens du sitter i sofaen, på hytta eller i båten! Nå dropper vi digitale flaskeposter rett på kartet – og alle kan være med å lete!

Det er gratis å delta i konkurransen og alt du trenger å gjøre er å klikke her eller på bildet over. Vi gir bort sydenturer og andre overraskelser hver uke i sommer – kanskje er du heldig og stikker av med et reisegavekort fra Ving på 10 000 kr?

God sommer og lykke til med jakten!

VINN REISE: Kanskje det er du som er den heldige vinneren av en reise fra Ving?
VINN REISE: Kanskje det er du som er den heldige vinneren av en reise fra Ving? Vis mer

Flaskepost i over 40 år

Hver sommer i 40 år har nordmenn deltatt i jakten på Se og Hørs populære flaskepost. Vi har reist fra nord til sør og delt ut drøssevis av premier og sydenturer. Vi har overrasket og gledet, og bidratt til å skape sommerminner for store og små.

Den aller første flaskeposten kom 1981 og ble raskt populær. Siden den gang har mang en nordmann kastet seg i sjøen, både med og uten klær, for å få fatt i en flaske.

I løpet av de siste 40 årene har vi delt ut gaver for over 10 millioner kroner!

Her kan du gjenoppleve noen hyggelige øyeblikk fra årene som har gått:

Flaskeposten og miljø

I 2018 lanserte Se og Hør nye flaskeposter som er 100% nedbrytbare.

Statsminister Erna Solberg fikk æren av å «kaste» den første. Vi er opptatt av miljøet og derfor kaster vi ikke flaskene ukontrollert ut i naturen.

Organiserte dropp gjør at vi har oversikt over hvor flaskene befinner seg og kan sørge for at de blir plukket opp. Det skal forhindre at flaskene forsøpler naturen. I tillegg til at flaskene er nedbrytbare, er de også svært godt egnet som drikkeflasker slik at de naturligvis også kan gjenbrukes som flergangsflaske.

Les også: Statsminister Erna Solberg fikk æren av å kaste ut den første “nye” flaskeposten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer