ANNONSØRINNHOLD

KAPP VERDE: Sal har fantastiske, brede sandstrender og vakkert, turkisfarget hav. Foto: NTB Scanpix
KAPP VERDE: Sal har fantastiske, brede sandstrender og vakkert, turkisfarget hav. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tre øyparadis for hele familien

Her er tre perfekte øyer for hele familien. Med solsikre dager, langstrakte strender og turkisfarget hav ligger alt til rette for deilige feriedager.

Ingen over – ingen ved siden av! I Middelhavet råder Mallorca som dronningen over alle ferieøyer, og det har hun gjort i mange i tiår.i

– Dette er det klassiske reisemålet for nordiske barnefamilier, og i år kommer det til å settes nye besøksrekorder fra hele Europa. Her lønner det seg med andre ord å være tidlig ute med bestillingen, sier Informasjonsansvarlig reisetrender og analyse i restplass.no, Ruth Elin Simonsen. Og det er ikke så rart at vi aldri ser ut til å bli lei av den lille, store øya. Her får du nærmest solgaranti sommermånedene gjennom, et stort utvalg av familievennlige hotell med høy standard, samt noen av Middelhavets aller flotteste og mest barnevennlige strender.

Tre øyparadis for hele familien
DAGENS BILLIGSTE SYDENTURER
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Mer enn Alcudia

– Veldig mange barnefamilier velger seg Alcudia på den nordlige østkysten, men det finnes langt flere valgmuligheter for deg som reiser med barn, fortsetter Simonsen og trekker fram den vakre kystlinjen til Cala d´Or på den sørlige østkysten, naturskjønne Cala Mesquida lengst oppe på øyas nordøstside og Ca’n Picafort med sine langgrunne strender sør for Alcudia.

PARADISØYER: Det finnes mange flotte øyer å velge blant for familier som planlegger en badeferie. Restplass.no har funnet frem til tre øyer som garantert vil falle i smak hos hele familien.
PARADISØYER: Det finnes mange flotte øyer å velge blant for familier som planlegger en badeferie. Restplass.no har funnet frem til tre øyer som garantert vil falle i smak hos hele familien. Vis mer

– I tillegg til sol og bading har hovedstaden Palma det som trengs av restauranter og urbane tilbud for de voksne. Leier dere bil kan hele familien oppleve de fantastiske fjellområdene på øya, eller kanskje dere finner veien til en strand dere kan ha helt for dere selv.

«Her får du nærmest solgaranti sommermånedene gjennom» Ruth Elin Simonsen

Her bestiller du sommerens reise til Mallorca

Kapp Verde – strandparadis sør for Kanariøyene

Er familien din klar for noe nytt, men lite lysten på lange flyturer? Da kan øya Sal i øygruppen Kapp Verde sør for Kanariøyene være et godt valg.

DE BILLIGSTE PAKKEREISENE TIL KAPP VERDE AKKURAT NÅ
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

– Sal har fantastiske, brede sandstrender og vakkert, turkisfarget hav. Gjennomsnittstemperaturen ligger på 25 grader året rundt, og dere er nesten garantert sol og fint vær, frister Simonsen i restplass.no. Turismen er foreløpig ikke så utbredt, og tempoet er rolig og avslappet. De fleste hotellene ligger i den fargerike badebyen Santa Maria, og her er det også flere velutstyrte familiehotell med høy standard.

– Kapp Verde er et sted som rett og slett må besøkes før turistboomen setter inn for alvor, mener Simonsen.

Bestill fly og hotell til Kapp Verde her!

Mauritius – et paradis for barnefamilier

Drømmer dere om en paradisøy med kritthvite strender og krystallklart vann – men er usikre på om barna vil kjede seg på dag to? Da skal dere velge Mauritius, en av de vakreste og mest fasinerende ferieøyene i Det indiske hav.

Mauritius har grønn, tropisk natur med vakre fossefall og et deilig, varmt klima året rundt. Korte, tropiske regnskurer frisker opp og sørger for at øya alltid er frodig og innbydende, forteller Simonsen.

De flotteste strendene ligger på østkysten, og her er det også familiehotell i ulike prisklasser. Mange av dem har all inclusive, og ofte er vannaktiviteter inkludert i prisen.

Tre øyparadis for hele familien

– Finn frem snorkel og dykkermasker og ta med hele familien på svømmetur langs de fargerike korallrevene, oppfordrer Simonsen, og legger til at det er mer enn nok å finne på utenfor hotellveggene også.

– Ikke vær redd for å kjede dere! Det er mulig å være med på alt fra båt- og seiltur, dykking og ubåtsafari til fotturer, kjøring av store firehjulinger og badeland, sier Simonsen.

Bestill fly og hotell til Mauritius her

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.