Annonsørinnhold

<strong>Drømmereise:</strong> På Bali kan du våkne opp til denne fantastiske utsikten. Og det er faktisk ikke så mye dyrere enn en "vanlig" sydenreise heller. Foto: NTB Scanpix
Drømmereise: På Bali kan du våkne opp til denne fantastiske utsikten. Og det er faktisk ikke så mye dyrere enn en "vanlig" sydenreise heller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reisetips:

Stor Bali-guide! Alt du må vite om drømmereisemålet

Bali er et paradis for strandliv, surfing og kultur. Dessuten er maten utrolig billig. Her tipser vi om hva du bør få med deg når du besøker Bali.

Strendene: Kuta er Balis reisemål nummer en og her er den kjente Kuta Beach, veldig populær blant surfere og er kjent for høye bølger. Det holder lenge å sette seg på en av strandbarene og se på surfer-våghalsene som kjemper mot naturens krefter.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sør for Kuta ligger Nusa Dua som har et roligere tempo og her ligger de gyldne sandstrendene på rekke og rad og det er mulig å finne områder hvor det er mindre folk og litt mer privat. Balangan Beach er en av Balis paradis-strender, der slipper du horder av turister og bebyggelsen nær sjøen er minimal. En riktig perle!

Mer info om Bali her

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL BALI
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Severdighetene: Et besøk i Ubud bør inngå i din Bali-reise. Landsbyen som ligger inn i landet er omgitt av en trolsk regnskog og er et kulturelt sentrum. I over hundre år har området lokket til seg kunstnere, dansere og musikere. bMange hevder også at Ubud er Asias uoffisielle yoga hovedstad. Her handler det om å nyte den grønne frodige naturen og finne roen. Her finnes det flere museer som er vel verdt å besøke og flere utrolig vakre templer som ser ut til å være tatt ut av en eventyrfilm. Pass på å kjøp lokale håndverksprodukter.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gå ikke glipp av: Gunung Agung – en vulkan som ligger drøyt 3 000 meter over havet og anses å være hellig og er fremdeles aktiv. Det er ingen fare å besøke den, siste utbrudd var i 1964. Og er du heldig med været kan du nyte milevis med fantastisk utsikt.

Flybilletter til Bali her

Hotell på Bali her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer