ANNONSØRINNHOLD

Gran Canaria er reisemålet for deg som vil ha solgaranti i ferien. Foto: NTB Scanpix
Gran Canaria er reisemålet for deg som vil ha solgaranti i ferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gran Canaria:

Her skinner solen 340 dager i året

Solfylt hele året, høy hotellstandard og bare 5-6 timers flytur fra Norge. Velkommen til Puerto Rico på Gran Canaria!

Puerto Rico er en av Kanariøyenes mest solsikre badeby og her finnes noe for alle. Og beskrivelsen stemmer bra – det er 340 solskinnsdager i året. Her finnes en fin og behagelig strand, et kjøpesenter full av butikker og fornøyelser, og et badeland i verdensklasse som har beliggenhet like utenfor selve sentrum. Les mer om verdens beste badeland her.

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL GRAN CANARIA
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Alle de store reisearrangørene tilbyr reiser til Puerto Rico som ligger cirka 45 minutter med buss fra flyplassen utenfor Las Palmas. Her klatrer hotellene langs fjellsidene og omkranser Puerto Ricos hjerte som er en skjermet sandstrand og en koselig marina. Badebyen tiltrekker seg besøkende i alle aldre, fra barnefamilien som vil ha en ferie tilrettelagt for barna til soldyrkeren som bare vil lade batteriene i et behagelig tempo.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig feriested på Gran Canaria

De første hotellene i Puerto Rico ble bygget i slutten av 1970-tallet som gjør at det er mange høykvalitets-hotell å velge mellom. Alt fra populære familehotell til designhotell nede ved havnen.

Tre tips i solen:

– Om du blir lei av stranden i byen finnes det en annen og litt roligere strand kun en 20 minutters spasertur unna.

– Ta en båttur til Puerto de Mogán eller Arguineguin, to små sjarmerende byer lenger bort langs kysten. Noen båter har glassbunn som gjør at du kan følge med på livet under vann. Her kan du nyte lokal mat i det beste miljø.

Den vakre småbyen Puerto de Mogan er absolutt verdt et besøk. Foto: NTB Scanpix
Den vakre småbyen Puerto de Mogan er absolutt verdt et besøk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Lei en bil og utforsk øyas fjellbyer, badeland eller hvorfor ikke besøke storbyene Las Palmas eller Playa del Inglés for shopping og hygge? En utflukt til de små grottebyene i Guyadequedalen anbefalles også.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.