Annonsørinnhold

Her får du mest luksus for pengene!

Du trenger ikke en velfylt lommebok for å boltre deg i luksus på en 5-stjerners storbytur denne våren. Velger du riktig reisemål kan drømmehelgen være innen rekkevidde før du aner det.

LUKSUS PÅ BUDSJETT: Det finnes en rekke destinasjoner hvor du kan få mye for pengene Foto: NTB Scanpix
LUKSUS PÅ BUDSJETT: Det finnes en rekke destinasjoner hvor du kan få mye for pengene Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er først og fremst storbyene i Øst-Europa som gir deg mest luksus for feriepengene. Et eksempel er den populære badebyen Sopot utenfor Gdansk i Polen. For rundt 2000 kroner per person får du flybilletter tur/retur og tre netter på et 5-stjerners hotell utenom høysesong fra Gardermoen, bekrefter Ruth Elin Simonsen i Restplass.no.

Sopot var tidligere et feriested for den polske overklassen, og den største attraksjonen er den langstrakte stranden med Europas lengste trebrygge. Byen ved Østersjøkysten er også kjent for sine mange fine spa-hotell.

Prisnivået på shopping, restauranter og uteliv er fremdeles behagelig lavt i Polen, så i tillegg til svært lave fly- og hotellpriser kan du fint unne deg litt ekstra uten at det gjør et stort innhugg i budsjettet, fortsetter Simonsen.

Shopping, spa og sjampanje

Det koster ikke akkurat skjorta å legge turen til nabobyen Gdansk heller. Tre overnattinger på et 5-stjerners hotell i Polens eldste by koster rundt 2500 kroner per person inkludert fly tur/retur fra Gardermoen utenom høysesong.

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL GDANSK
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

I motsetning til hva mange kanskje tror, så er Gdansk en fargerik og koselig by med Hansa-bebyggelse og gode shoppingmuligheter. Byen er perfekt for en kjærestetur eller for jentegjengen som vil kose seg med spa og uteliv. Spa-prisene er i mange tilfeller det halve av hva det koster i Norge, frister Ruth Elin.

Badefest i Budapest

Allerede i 1934 ble Budapest kåret til Europas spa-by, men badetradisjonene har røtter helt tilbake til romernes tid. I dag er byen ved Donau et deilig sted å tyvstarte på sommeren, og etter noen runder i de varme badene finner du garantert hvilepuls i løpet av en helg.

OVERRASKER MANGE: Gdansk overrasker nok mange med sine vakre bygninger, hyggelige torg og lave priser på alt fra shopping til overnatting og mat.OVERRASKER MANGE: Gdansk overrasker nok mange med sine vakre bygninger, hyggelige torg og lave priser på alt fra shopping til overnatting og mat.
OVERRASKER MANGE: Gdansk overrasker nok mange med sine vakre bygninger, hyggelige torg og lave priser på alt fra shopping til overnatting og mat.OVERRASKER MANGE: Gdansk overrasker nok mange med sine vakre bygninger, hyggelige torg og lave priser på alt fra shopping til overnatting og mat. Vis mer

Tre overnattinger på et av byens 5-stjerners hotell starter på rundt 2500 kroner per person inkludert fly tur/ retur fra Gardermoen utenom høysesong.

Kultur og historie

Berlin er en annen spennende storby hvor du fremdeles får mye for pengene.

Den tyske hovedstaden har de siste årene vokst frem til å bli en av de mest populære storbyene i Europa. Ikke minst skjer det hele tiden veldig mye på kulturfronten her, i tillegg til at byen har et pulserende uteliv og en særdeles spennende historie. Prisnivået har heldigvis holdt seg på et behagelig nivå, og du kommer hit med fly og tre overnattinger på et 5-stjerners hotell for rundt 2500 kroner per person fra Gardermoen utenom høysesong, fortsetter Simonsen, og legger til at du betaler omtrent det samme om du velger deg Praha eller Krakow store deler av året.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer