Annonsørinnhold

New York:

Her er guiden til New Yorks best shopping

Ralph Lauren, Armani, Gucci eller Burberry. New York er et eldorado for de som liker å shoppe. Handler du smart er det mye penger å spare på merkevareklær og du kan “minske” dine reiseutgifter. Her er listen over de beste stedene for å handle rimelige merkevareklær.

På 5th avenue i New York finner du noen av verdens mest luksuriøse butikker. Men langt ifra alt er dyrt i storbyen. Foto: NTB Scanpix
På 5th avenue i New York finner du noen av verdens mest luksuriøse butikker. Men langt ifra alt er dyrt i storbyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne høsten er en av de heteste byene New York. Byen som aldri sover er et paradis for de fleste, men i november og desember er denne byen invadert av shoppingfreaks. Og her kan man gjøre skikkelige shoppingkupp. Så mye at du faktisk kan “tjene inn” hele turen på alle rabattene. Her er butikkene du ikke bør gå glipp av under besøket i New York.

Illustrasjon: NTB Scanpix
Illustrasjon: NTB Scanpix Vis mer

Flybilletter til New York her

Hotell i New York her

Woodbury Outlet

Har du drømt om en hel by med bare merkevareklær til outlet priser? En times busstur utenfor Manhattan finner du Woodbury Outlet, en by full av merker. Her snakker vi blant annet om 150 kvadratmeter med Ralph Lauren klær. Og prisforskjellene i forhold til Norge er store. Her finner du skjorter, gensere og mye mer til 70 prosent lavere priser enn det vil koste her hjemme. Utvalget er veldig stort og butikkene mottar flere nye leveranser hver uke. Men Woodbury tiltrekker seg også mange besøkende. Brett opp ermene og trekk pusten dypt fordi det noen ganger kan være en kamp om klærne! Ta deg god tid og regn med en heldags utflukt.

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL NEW YORK
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Century 21

Ved Ground Zero på Manhattan er det enda et outlet paradis. Her finner du designerplagg til lave priser. Her er det også mye tilbehør som undertøy, sokker, hansker og luer. Det er ikke noe system i butikken så du kan finne klær litt overalt. Blant annet kan du kjøpe Converse-sko for bare noen hundrelapper. Men ta deg tid og unngå å dra dit i helgene. Da er det vanligvis kaotiske tilstander.

Saks 611, 5th Avenue

Er du lysten på å handle men ikke vil kaste bort en hel dag? Da kan du ta en tur til Saks 611 på 5 th Avenue. Her finner du alle merkevareklær i en butikk og for jentene er det et skoparadis med alt man kan ønske deg. Her kan finner man nesten alltid det ,man keter etter selv om prisene ikke avviker vesentlig fra Norge.

Macy’s

En av verdens største varemagasiner. Her finner du alt fra merkevarer, luksusartikler til forskjellige nyttige duppe ditter. Størrelsen på varemagasinet er gigantisk og går over et helt kvartal. Macy`s er perfekt å besøke utpå senhøsten da julesalget kommer veldig tidlig. Hvis du er i New York for å shoppe vil du tilbringe mye tid her.

China Town Canal St

Ønsker du ikke å bruke mye penger på moteskjerf, luer og vanter? Når du krysser gatene i China Town finner du store mengder merkeløse klær og tilbehør til salgs. Det som er ekstra interessant fra et shoppingperspektiv er skjerf og luer. De er av høyeste kvalitet og de fleste varianter er tilgjengelige. Ta en ekstra titt før du kjøper men vanligvis kan du ikke se noen kvalitetsforskjell i forhold til de dyreste butikkene. Men i dette områder skal du se opp for piratkopier. Uansett hva selgeren sier, det er ikke en ekte Gucci bag du får for $ 50. I tillegg er det ulovlig.

Flybilletter til New York her

Hotell i New York her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer