Annonsørinnhold

Goa:

Her de 5 beste strendene i Goa

Frister det å slikke sol på en av Goas magiske strender? Her er fem strender du ikke bør gå glipp av. Og det aller beste? Flere av dem ligger i gangavstand fra hverandre.

Utsikt over den eksotiske stranden Arambol Beach i Goa. Foto: NTB Scanpix
Utsikt over den eksotiske stranden Arambol Beach i Goa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere portugisiske kolonien Goa i vestre India vokser seg sterkere hvert eneste som turist reisemål. Og det er kanske ikke så rart. Med så mange magiske strender så kan du slikke sol i fred og ro og oppleve fantastiske solnedganger. Nedenfor får du tips om fire strender sør i Goa og en i den nordre delen av delstaten som du inte bør gå glipp av ved ditt neste besøk.

Fargerike Palolem Beach er en opplevelse du må få med det. Foto: NTB Scanpix
Fargerike Palolem Beach er en opplevelse du må få med det. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Palolem Beach – sør i Goa

En av de mest kjente strendene i Goa som tilbyr en perle av fine strender i søndre delen. En mellomting for deg som både søker etter fred og ro men samtidig ønsker å se litt mennesker rundt deg. Her er du omgitt av palmer og mange restauranter. Du kan blant annet spise klassisk indisk mat for mellom 10 til 30 kroner. Er du lei indisk mat så finnes det mange vestlige alternativ. Perfekt strand for barnefamilier og beliggenhet er 2,5 kilometer fra markedsplassen Chaudi.

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL GOA
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Patnem Beach – sør i Goa

Her kan du definitivt regne med å møta en ku på stranda. Vil du ha en rolig og koselig strand er Patnem Beach noe for deg. Du kan regne med fantastiske solnedganger – som de øvrige strendene på listen. Her kan du blant annet leie en moped for en hundrelapp.

Klipper og turkist vann ved Patnem Beach. Foto: NTB Scanpix
Klipper og turkist vann ved Patnem Beach. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Agonda Beach – sør i Goa

Nabo med både Palolem och Patnem Beach. Den roligste av de tre. Her kan du virkelig regne med å få være i fred, om du bare er ute etter å slikke sol uten for mange turister – bortsett fra i høysesongen rundt jul og nyttår. Det er den perfekte stranden for deg som vil ta lange promenader. Her kan du også gå en tur til nærliggende ”bortgjemte” strender, som du kan kose deg på.

Flybilletter til Goa her

Nyt solen på Agonda Beach. Foto: NTB Scanpix
Nyt solen på Agonda Beach. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Galgibag Beach, Turtle Beach – sør i Goa

En skjult perle i Goa som fungerer som et naturreservat der skilpadder vokser opp. Ja, du kan naturligvis regne med å treffe på dyrene på stranden under i perioden januar og februra. Det er et must for en anderledes strandopplevelse.

Hotell i Goa her

Galgibag Beach er et naturreservat for skilpadder. Foto: Scanpix
Galgibag Beach er et naturreservat for skilpadder. Foto: Scanpix Vis mer

Arambol Beach – nord i Goa

Denne stranden viser at en del av myten om Goa fortsatt lever videre. Her i nordre del av delstaten kan du regne med å treffe på hippier som selger sine kunstverk. En strand mer for backpackers enn barnefamilier, men denne standen og opplevelsen du bør få med deg når du allikevel befinner deg i området.

Her de 5 beste strendene i Goa
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer