Annonsørinnhold

VINTERFERIE: Disse fem paradisøyene drømmer vi om i vinter!
VINTERFERIE: Disse fem paradisøyene drømmer vi om i vinter! Vis mer

Vinterferie:

Fem paradisøyer med solgaranti i vinter

Unn deg litt sol og varme i vinter! Velger du en av disse fem paradisøyene er du nesten garantert solfylte dager og D-vitamininnsprøytning mens været er på sitt mørkeste hjemme i Norge.

ØDE STRENDER OG KULTUR: Cuba er fult av liv, kultur og øde drømmestrender.
ØDE STRENDER OG KULTUR: Cuba er fult av liv, kultur og øde drømmestrender. Vis mer

Cuba

Landet som ble styrt av en kommunistisk regjering siden 1965 har hittil hatt relativt få turister sammenlignet med sine naboland, men nå som USA nylig løftet handelsblokaden spås Cuba å bli det neste store. Her finner du nydelige, øde strender, en genuin vennlighet og følelsen av at tiden har stått stille. Under det norske vinterhalvåret er været solrikt og gjennomsnittstemperaturen ligger like under 30 grader.

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL CUBA
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Finn billigste reise til Cuba her!

FAVORITTEN: Kanariøyene er nordmenns favorittreisemål i vintermånedene.
FAVORITTEN: Kanariøyene er nordmenns favorittreisemål i vintermånedene. Vis mer

Kanariøyene

En norsk ferieklassiker om vinteren.. Kanskje et av de mest pålitelige reisemålene på hele jorden hva gjelder klimamessig, med herlig vær året rundt, bra fasiliteter for store og små, samt politisk stabilitet. De siste årene har for eksempel Fuerteventura fått en oppsving da mange treningsglade gjerne søker seg til denne øya når været er på sitt kaldeste her hjemme.

Finn billigste reise til Kanariøyene her!

DRØMMESTRENDER: Noen av verdens beste strender finner du på Jamaica.
DRØMMESTRENDER: Noen av verdens beste strender finner du på Jamaica. Vis mer

Jamaica

Kritthvite strender, tropisk klima og en avslappet stemning til herlige reggaevibber. Akkurat som Cuba ligger temperaturen også her på rundt 30 grader. Gå ikke glipp av rundreisene som reisebyrårene tilbyr, blant anent er det mulig å besøke romdestillerier og noen av verdens aller beste strender.

Gira på Jamaica? Bestill reisen her!

Den dominikanske republikk

PARADISØY: ... til en rimeligere penge! Den Dominikanske Republikk er stillere mot lommeboken - men sparer absolutt ikke på luksusen.
PARADISØY: ... til en rimeligere penge! Den Dominikanske Republikk er stillere mot lommeboken - men sparer absolutt ikke på luksusen. Vis mer

En ekte paradisøy med uslåelige strender og asurblått vann. Til forskjell fra de andre øyene i regionen er Den dominikanske republikk, tross sine mange luksuriøse hoteller, billigere og snillere mot lommeboken. Gå ikke glipp av muligheten til å besøke regnskogene lengre inn på øya, og ikke minst hovedstaden Santo Domingo – Karibias eldste by, med røtter tilbake til 1500-tallet!

Den dominikanske republikk venter!

350 SOLDAGER: På Kapp Verde skal det mye til for at du skal oppleve dårlig vær - kun vakre, milelange strender.
350 SOLDAGER: På Kapp Verde skal det mye til for at du skal oppleve dårlig vær - kun vakre, milelange strender. Vis mer

Kapp Verde

Med et solfylt klima (hele 350 soldager i året!) og en temperatur på rundt 25 grader året rundt, samt flytid på cirka 8 timer fra Norge er det ikke så rart at Kapp Verde raskt har blitt en feriefavoritt! For bare noen år siden var øyriket nærmest ukjent, nå vil stadig flere nyte det perfekte været og de milelange strendene.

Se de billigste reisene til Kapp Verde!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer