Annonsørinnhold

Dette er øya for deg som vil ha total avkobling under ferien. Foto: Restplass.no
Dette er øya for deg som vil ha total avkobling under ferien. Foto: Restplass.no Vis mer

Thailand:

Dette er Thailands ukjente paradisøy

Glem selgere på stranda, blinkende neonlys og trafikkerte gater. Her er øya for deg som vil ha total avkobling under ferien. Styr båten mot Koh Hai på din nesta Thailands-reise.

At nordmenn liker Thailand er ingen hemmelighet. Uansett om du bare vil ligge i en solstol og slappe av eller oppleve snorkling i verdensklasse kan vi anbefale en tur ut til den lille øya Koh Hai. Den ligger en kort båttur fra ferieparadiset Koh Lanta og er perfekt for deg som vil unngå selgere, nattklubber og store folkemengder og bare slappe av på de hvite strendene. Få en avkoblende massasje på stranden eller les en bok. Skulle det være fullbooket akkurat når du er på besøk så ligger de to øyene Koh Mook og Koh Rock som hvistnok er like fantastiske kun en liten båttur unna.

Svøm 80 meter i mørket

For deg som vil kombinere noen dager på paradisøya med shopping, restauranter og folkeliv så går det båtreiser fra Koh Lanta ut til øya – ta en tur og hver der over natten eller bli med på en arrangert snorkle-tur. På snorkle-turene inngår nesten alltid et besøk til Emerald Cave som ligger rett utenfor øya Koh Mook. Her svømmer man gjennom en 80 meter lang mørk grotte for å komme til en fantastisk lagune. Men det gjelder å være på vakt. Når tidevannet kommer fylles grotten igjen og du blir stengt inne i lagunen. Du kan allikevel ikke regne med å være alene om å besøke Emerald Cave – hit reiser mengder av turister hver dag.

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL THAILAND
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Unn deg en rimelig massasje

Det finnes mange ulike resorter og bungalower på øya. Uansett om du vil bo i en enkel bungalow eller egen privat liten villa finnes det alltid en overnatting som passer deg. Alle hotell har sine egne restauranter men det går an å finne både bedre og billigere mat på den lokale strandrestauranten rett utenfor Fantasy Resort. På stranden finner du også flere steder som tilbyr massasje til nesten like lave priser som på de større øyene eller på fastlandet.

Fem tips på paradisøya Koh Hai:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer