Annonsørinnhold

Vietnam

Denne paradisøya vil du ikke gå glipp av!

Øde strender, lavt prisnivå og fantastisk vær. Høres det for bra ut til å være sant? Ikke i det hele tatt. Phu Quoc Island i Vietnam er et sånt sted.

Phu Quoc Island er et ekte drømmereisemål. Foto: NTB Scanpix
Phu Quoc Island er et ekte drømmereisemål. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Omtrent en times flyreise utanfor Vietnams kyst ligger den, øya Phu Quoc Island. De aller fleste som søker seg hit vil bare ta det rolig, sole seg og bade. Og strender finnes det mange av – den grønne øya er omgitt av strender langs med kysten, den ene stranden hvitere enn den andre. Særskilt populær er Long Beach, navnet kommer av at stranden er flere kilometer lang. Vil du allikevel ha litt liv og røre, oppsøk strandområdet Bai Troung.

DAGENS BILLIGSTE PAKKEREISER TIL PHU QUOC ISLAND
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

En fordel med Phu Quoc er at man kommer seg sammenhengende helt frem med fly fra Norge, og det finnes et bra utvalg hotell og gjestehus. Det anbefales å bo nær havet. Det finnes også flere luksus resorter, den største er Doung Dong. En kuriositet: Besøk gjerne fabrikken der fisksausen nuoc mam fremstilles. Sausen er et must innen vietnamesisk matlagning. Når det er snakk om mat – prisnivået i Vietnam er ekstremt bra for lommeboka. Ute på vanlige restauranter koster en bra lunsj 50 kroner og en lokal øl koster rundt 10 kroner.

Solgaranti og øl for 10 kroner. Kan det bli bedre? Foto: restplass.no
Solgaranti og øl for 10 kroner. Kan det bli bedre? Foto: restplass.no Vis mer

Flybilletter til Phu Quoc

Hotell i Phu Quoc

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer