ANNONSØRINNHOLD

Kroatia var sommerens it-destinasjon. Nå får du billetter hit på billigsalg. Foto: NTB Scanpix
Kroatia var sommerens it-destinasjon. Nå får du billetter hit på billigsalg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reise:

"Alle" var her i sommer - nå kan du reise hit på billigsalg

Selv om sommeren er på hell her hjemme, er det fremdeles godt og varmt rundt Middelhavet. Er du heldig og har en uke ferie til gode kan du gjøre sensommerkupp de neste ukene.

Nå som skolene har startet opp igjen etter en lang sommerferie går vi synker prisene på sydenreiser til et bunnivå. De neste ukene kan du få ukesturer til landene rundt Middelhavet for en brøkdel av det du måtte ut med i juli, sier Solveig Brenden i Restplass.

«Alle» var her i sommer

Det skulle hardt gjøres å bruke Facebook og Instagram i sommer uten å se en eneste venn som ikke ferierte langs kysten av Kroatia i Egeerhavet.Interessen for Kroatia har vokst år for år, og stadig flere av oss trykker landet til sitt feriehjerte. Her finner du krystallklart badevann, et kjøkken inspirert av Italia og fremdeles forholdsvis lave priser sammenlignet med andre land rundt Middelhavet, forteller Solveig Brenden. Akkurat nå kan du sikre deg en ukes ferie til Kroatia for godt under 2000 kroner per person.

DAGENS 5 BILLIGSTE PAKKEREISER TIL KROATIA
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Les mer om Kroatia

Sunny Beach - billig og bra

Bulgaria er et av de billigste ferielandene i Europa, og med ekstra lave fly- og hotellpriser betyr det at du nå får ekstra mye for feriepengene dine her. Sunny Beach er et av Bulgarias mest populære badesteder og hit reiser både ungdom, par og familier. På den syv kilometer lange sandstranden er det plass til alle. Hvis dere får lyst til å bevege dere bort fra solsengen anbefaler vi en tur til vakre Nessebar, med en gamleby som står på FNs verdensarvliste.

Bulgaria er et av Europas billigste ferieland. Foto: NTB Scanpix
Bulgaria er et av Europas billigste ferieland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DAGENS 5 BILLIGSTE PAKKEREISER TIL SUNNY BEACH
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Les mer om Sunny Beach

Mallorca på billigsalg

Det har vært stort trykk og høye priser til sommerens mest populære ferieøy i høysesongen. Når skoleferie er over har reisearrangørene fremdeles plasser på fly og hotell som skal fylles, og prisene synker som en stein. En ukes ferie på Mallorca, med fly og hotell inkludert, for under 1800 kroner er garantert et godt kjøp, sier Solveig Brenden

DAGENS 5 BILLIGSTE PAKKEREISER TIL MALLORCA
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Les mer om Mallorca

Middelhavets største øy til minipris

Kreta er et kjent og kjært reisemål for mange, og øya er mer enn stor nok til at det alltid er noe nytt å oppleve. Dersom du har en ukes ferie til gode kan du kose deg en uke til ende på den greske øya for i underkant av 1900 kroner per person.

Vi tilbringer gjerne høstferien på Kreta. Foto: NTB Scanpix
Vi tilbringer gjerne høstferien på Kreta. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DAGENS 5 BILLIGSTE PAKKEREISER TIL KRETA
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Les mer om Kreta

Lang sommer i øst

Lengst øst i Middelhavet ligger Kypros, og her er været stabilt og varmt fra tidlig vår til sen høst. Det sies at øya har rundt 340 soldager i året. De fleste reiser til østkysten av Kypros, men en tur til Pafos i vest absolutt å anbefale. Dette er kanskje øyas mest sjarmerende havneby med en koselig strandpromenade og gode restauranter, tipser Solveig Brenden.

Det sies at Kypros har hele 340 soldager i året. Foto: NTB Scanpix
Det sies at Kypros har hele 340 soldager i året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DAGENS 5 BILLIGSTE PAKKEREISER TIL KYPROS
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Les mer om Kypros

Østersjøens perle

Selv om klimaet er mer solsikkert jo lenger sør i Europa du reiser, finnes det lange sydenstrender i nærområdet også. Halvannen times flytur fra Oslo ligger polske Gdansk, og stadig flere nordmenn oppdager de lekre strendene, den gode shoppingen og de rimelige spa-behandlingene som tilbys her. Bruk en sensommeruke til å oppdage et nytt reisemål, oppfordrer Solveig Brenden.

DAGENS 5 BILLIGSTE PAKKEREISER TIL GDANSK
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Les mer om Polen

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.