Introduksjonstilbud

Tilgang i 4 måneder

299,-

Fornyes ikke automatisk

Gjennom 28 dager får du daglig inspirasjon til å bytte ut dine faste matvarer, og lage mat med plantebaserte ingredienser - samtidig som du hver dag spiser deg mett uten kjøtt og meierivarer. 

Veganer

Veganer i 28 dager viser deg hvordan du legger om til en grønnere hverdagskost - uten å gjøre drastiske endringer. Snarere følger du enkle råd som å lete frem bortgjemte bokser med hakkede tomater og linser fra innerst i kjøkkenskapet til hvordan du tilbereder en hel sellerirot, eller hvordan du får liv i slappe ukegamle grønnsaker, og ikke minst, hvordan du kan fortsette å takke ja til middagsinvitasjoner hos venner!

Nettkurset er pedagogisk lagt opp med akkurat passe mengde lettfattet kunnskap hver dag. 28 underholdende kursdager med motiverende guiding og enkel matlaging, leder deg gradvis mot et grønnere kosthold, gode spisevaner, og en bedre helse.

Jeg laget Veganer i 28 dager fordi jeg unner alle som føler seg litt slitne, tunge, trøtte og i dårlig form mer overskudd, velvære og et litt lettere liv. Og jeg vet, gjennom mine erfaringer med mange fornøyde kursdeltakere at det er nettopp én kostholdsendring som raskt gir store - ofte overraskende store, helsegevinster. Jeg har sett på mange, meg selv inkludert, hvordan en plantebasert kost med mindre sukker og ferdigmat gir en antiinflammatorisk effekt som virker foryngende på kropp og sinn, sier Laila Madsö.

I løpet av 28 dager har du vært gjennom en kostholdsendring og lært å lage deilige grønnsaksretter uten kompliserte oppskrifter. Din nye matlagingsmetode vil du få glede av resten av livet, uavhengig av om du har tenkt å fortsette som veggis, eller bare har lyst å spise mindre kjøtt og holde på trivselsvekta.

Jeg heier på alle som vil ta tak i egen - og familiens - helse. Lykke til!

Laila Madsö er plantebasert kostholdsveileder med erfaring som NLP coach og matredaktør. Hun har utviklet kurskonseptet Veganer i 28 dager som også inkluderer boken En kjøttfri måned samt gruppetimer og personlig coaching innen helse- og livsstilsending. Laila har bred mediebakgrunn, blant annet som sjefredaktør for livsstilsmagasiner som HENNE, og hun har jobbet som TV2 reporter og programleder. Nå jobber hun med boken «How to be vegan in 28 days» som kommer ut i Storbritannia i 2021. Du kan også følge henne på Instagram under @lailamadso

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer