Sjokk-operasjon for Brynestad da narkosen sviktet

Mareritt fra barndommen har preget Atle Brynestad.

OM MOBBING OG ENGLER: Atle Brynestad har latt latt seg intervjue av TV2, og snakker ut om blant annet mobbing og sitt forhold til engler. Foto: TRUDE/ på TV2.
OM MOBBING OG ENGLER: Atle Brynestad har latt latt seg intervjue av TV2, og snakker ut om blant annet mobbing og sitt forhold til engler. Foto: TRUDE/ på TV2. Vis mer


I kveld forteller den kjente finansmannen om skrekkopplevelsen han hadde som liten gutt. Det gjør han på Trude Teiges talkshow TRUDE/ på TV2 klokka 22.45.

Narkosen sviktet
- Ekstremt jævlig, sier Brynestad om operasjonen da narkosen sviktet.

I det sjeldne TV-intervjuet snakker finansmannen lite om den økonomiske krisa han har vært igjennom de siste åra.

Derimot snakker han mye om følelser, engler og marerittene han fikk etter en halsoperasjon da han var åtte-ni år gammel.

Ekstremt ubehagelig
Fordi narkosen ikke fungerte som den skulle, forteller han at han var våken under operasjonen. Samtidig kunne han ikke bevege hendene eller på annen måte få gitt tegn, og kunne ikke gjøre rede for seg.

- Når de går inn i halsen på deg og opererer mens du er helt klar.. det er ekstremt ubehagelig, sier Brynestad til TV2.

I ettertid mener han at opplevelsen har preget ham, og at operasjonen har hatt stor betydning for søvnkvaliteten.

Mareritt
- Jeg har hatt ekstremt mye mareritt, hvor sånne ting kommer opp igjen, men så tenkte jeg at det er vel noe alle har, sier Brynestad.

Brynestads måte å takle vanskelige følelser, er å «føle igjennom» dem. Han mener at for eksempel sorg da går raskere over enn hvis man prøver å stenge sorgen ute, men understreker at det som er riktig for ham ikke nødvendigvis er det for alle andre.

I intervjuet med Trude Teige forteller han også om mobbing og en oppvekst i et hardt miljø. Han snakker også om sitt forhold til engler, som han beskriver som en kraft og ikke nødvendigvis en definert fysisk ting.

Opptakene til TV-programmet ble gjort på Atle Brynestads eget Hadeland glassverk.

Atle Brynestad (57)

CV

Født på Rykkinn 30. september 1953.

Gift med skuespilleren Linn Stokke.

Utdannet cand. mag. fra Universitetet i Oslo. Flere økonomifag ved BI.

Har de siste åra vært i hardt vær etter flere mislykte forretningseventyr.

De harde tidene har tvunget ham til å gi slipp på fotballklubben Lyn, kjøpesenterkjeden Smart Club og eventyrslottet han eide i Sverige.

I april 2009 gikk Brynestads hovedselskap CG Holding i gjeldsforhandlinger. I høst strandet gjeldsforhandlingene, og CG Holding gikk konkurs.

Driver blant annet Hadeland Glassverk, Seadream Yacht Club, Porsgrund Porselænsfabrikk.

Kilder: Wikipedia, Dagbladet, årsrapporter mm

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer