- Jeg kan forsikre deg om at Clark County-fengselet ikke er noe Waldorf Astoria

Paris Hilton kokain-dømt.

NESTE GANG BÆRER DET I KASJOTTEN:Paris Hilton måtte møte i retten i dag etter å ha blitt tatt med kokain i veska i Las Vegas den 28. august. Hun ble dømt til ett års betinget fengsel, 200 timer samfunnsstraff og en bot på 12.000 kroner. Foto: Reuters/Scanpix.
NESTE GANG BÆRER DET I KASJOTTEN:Paris Hilton måtte møte i retten i dag etter å ha blitt tatt med kokain i veska i Las Vegas den 28. august. Hun ble dømt til ett års betinget fengsel, 200 timer samfunnsstraff og en bot på 12.000 kroner. Foto: Reuters/Scanpix. Vis mer

|||Paris Hilton er dømt til 200 timer samfunnsstraff og ett års betinget fengsel for besittelse av kokain. Hun må også betale en bot på 12.000 kroner.

Den 29 år gamle hotellarvingen sa seg skyldig i besittelse av kokain da hun møtte i retten i Las Vegas mandag. Hun risikerte fire års fengsel, men fikk redusert straff ettersom hun samarbeidet med påtalemyndigheten.

Blir hun tatt igjen, ryker hun rett i fengsel, fastslo dommer Joe Bonaventura.

- Formålet med dette er at du skal forandre din oppførsel. Jeg kan forsikre deg om at Clark County-fengselet ikke er noe Waldorf Astoria, sa dommeren til Paris Hilton.

Waldorf Astoria ligger i New York og er ett av hotellene som Hilton-gruppen eier.

Paris Hilton ble tatt med 0,8 gram kokain i veska den 28. august.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer