ANNONSØRINNHOLD

På sjørøverhotellet Abra Havn bor du midt i eventyret!
På sjørøverhotellet Abra Havn bor du midt i eventyret!Vis mer

Vinn billetter til Dyreparken for hele familien!

Her får både barn og voksne garantert en eventyrlig påske.

Gi barna en påske de aldri vil glemme på sjørøverhotellet Abra Havn. Her våkner du opp midt i Kaptein Sabeltanns egen sjørøverlandsby med kruttsalver og kanonskudd når Langemann, Pelle og Pysa seiler inn med Den Sorte Dame.

Vinn billetter til Dyreparken for hele familien!

Gjestene elsker Abra Havn

Vi har samlet inn tips fra 1000 av parkens besøkende. De roser sjørøverhotellet Abra Havn opp i skyene! Abra Havn er i tillegg ranket av Tripadvisors brukere som nummer 7 på listen over Norges aller beste hoteller.

- Fantastisk overnattingssted! Alt er så gjennomført; aktiviteter, sovesteder, til og med barnebøker på rommene og plass til å sitte ute på kvelden. Alt i sjørøverstil - veldig stas for barna! er dommen fra en av de besøkende.

Verdens beste feriested!

Det er ikke bare barna som koser seg i Abra Havn. Hotellets berømte frokost med sjørøvere får full pott av de besøkende. Ferske rundstykker, deilig kaffe og underholdning rundt frokostbordet er bare én av tingene som gjør besøket til en drøm. Barna underholdes mens foreldrene kan nyte en lang og deilig påskefrokost.

- Verdens beste feriested! Bestill tidlig, for det blir veldig fort utsolgt, tipser besøkende.

La skiene få hvile seg, og kryp heller opp i en av sjørøverhotellet Abra Havns behagelige senger. Gi barna en eventyrlig påske sammen med Langemann, Pelle og Pysa.

Virkelig valuta for pengene

- Om man skal overnatte i Abra Havn må man få med seg frokost med sjørøverne minst en gang. Overnattingen er ikke komplett uten denne, det er virkelig valuta for pengene! svarer en annen besøkende.

Sjørøverhotellet Abra Havn har 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil. Her finner du alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite. Alle leiligheter i Abra Havn har egen stue, uteplass, minikjøkken, bad, separate soverom og gratis Wi-Fi. Abra Havn ligger kun 600 meter fra Dyreparken, som også holder åpent hele påsken.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.