Annonsørinnhold

Solbriller:

Trendalarm! Nå vil alle ha "Gigi-brillene"

Det er ikke uten grunn at denne har blitt en kjendisfavoritt!

SOLBRILLEFAVORITT: Supermodell Gigi Hadid (22) går ofte for de gule solbrillene sine - og vi skjønner hvorfor! Foto: NTB Scanpix
SOLBRILLEFAVORITT: Supermodell Gigi Hadid (22) går ofte for de gule solbrillene sine - og vi skjønner hvorfor! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Er det én solbrillemodell du kommer til å se MYE av i sommer - om du ikke allerede har sett den overalt - er det de gule solbrillene!

Japp, 70-talls favorittene er nemlig hottere enn noensinne, og er allerede blitt sett på både catwalken, i gatene og på kjendisenes Instagram-profiler.

Blant annet har supermodellen Gigi Hadid (22) gått til innkjøp av de gule brillene og har brukt dem hyppig den siste tiden - og vi skjønner hvorfor! For i tillegg til å beskytte mot solen, løfter solbrillene antrekket på sekundet.

Enten du ønsker å gå for en enkelt hverdags-look med jeans og t-skjorte eller en romantisk blomsterkjole, tilfører det gule glassed det lille ekstra. Både chic og moderne - og hva er vel ikke bedre enn solbriller som passer til alt i sommer?

Enda ikke investert i din gule favoritt? Her er 9 modeller du virkelig bør vurdere før de blir revet ut av hyllene!

Trendalarm! Nå vil alle ha "Gigi-brillene"

1. Runde solbriller fra Ray Ban 2. Futuristiske solbriller fra District Vision 3. Cateye solbriller fra Linda Farrow 4. Pilotbriller fra Tom Ford 5. Pilotbriller fra Asos.

Stiltips! For den perfekte sommer-looken, gjør som Gigi og style brillene med en hvit singlet eller t-skjorte, jeans og en denim jakke over skuldrene.

Trendalarm! Nå vil alle ha "Gigi-brillene"

1. Pilotbriller fra Nelly 2. Pilotbriller fra Forever 21

Skal du handle på nett? Husk å alltid sjekke våre rabattkoder for aktuelle tilbud. Her kan det være masse penger å spare. Klikk her for å se aktuelle rabattkoder.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer