Annonsørinnhold

Trendalarm! Glem Gucci - nå er det Oslo-print som gjelder

Kjendisene har lenge trykket denne Gucci-tskjorten til sitt hjerte. Nå lanserer Bik Bok sin egen variant - til en brøkdel av prisen.

GLEM GUCCI: ... nå er dette den nye it-tskjorten! Foto: Skjermdump Instagram Pernille Teisbæk / Produsenten
GLEM GUCCI: ... nå er dette den nye it-tskjorten! Foto: Skjermdump Instagram Pernille Teisbæk / Produsenten Vis mer

Vi har sett dem overalt siden de ble lansert for litt under et år siden; på kjendiser, i gatene, under moteukene, for ikke å glemme rundt om kring på Instagram.

Og rart er det ikke! Et mer fotovennlig plagg skal du lete lenge etter. I tillegg til at den rett og slett bare ser bra ut til det beste. Ja, vi snakker selvsagt om de hvite Gucci-tskjortene.

LES OGSÅ: Stjel sommerstilen til Selena Gomez - på budsjett!

IT-MØNSTER: Gucci-mønsteret ble dratt av catwalken av en rekke kjendiser rett etter visningen. Foto: NTB Scanpix
IT-MØNSTER: Gucci-mønsteret ble dratt av catwalken av en rekke kjendiser rett etter visningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men til tross for at vi gjerne skulle hatt minst en i skapet, er omkring 5000 kroner - for en så å si basic t-skjorte - litt i overkant av hva de fleste av oss er villig til å betale vil vi tørre å påstå.

Og det ser ut som at vi ikke er alene om å mene det. Nå har nemlig Bik Bok laget «kopien» mange har ventet på - men den er faktisk enda bedre enn orginalen spør du oss.

På tide å glemme Gucci; fra nå av er det Oslo som gjelder! Og det beste er Bik bok t-skjorten koster ikke mer enn 199 kroner.

Kjøp Oslo-tskjorten her før den blir utsolgt (og ja, det vil gå fort!).

OSLO VS. GUCCI: 4500 kroner skiller disse t-skjortene. Hvem er din favoritt? Foto: Produsentene
OSLO VS. GUCCI: 4500 kroner skiller disse t-skjortene. Hvem er din favoritt? Foto: Produsentene Vis mer

LES OGSÅ: Disse Gigi-brillene må du ha i sommer!

" I can't go home yet, cuz enough people ain't seen my outfit "

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer