Trendalarm! Glem Gucci - nå er det Oslo-print som gjelder

Kjendisene har lenge trykket denne Gucci-tskjorten til sitt hjerte. Nå lanserer Bik Bok sin egen variant - til en brøkdel av prisen.

GLEM GUCCI: ... nå er dette den nye it-tskjorten! Foto: Skjermdump Instagram Pernille Teisbæk / Produsenten
GLEM GUCCI: ... nå er dette den nye it-tskjorten! Foto: Skjermdump Instagram Pernille Teisbæk / Produsenten Vis mer

Vi har sett dem overalt siden de ble lansert for litt under et år siden; på kjendiser, i gatene, under moteukene, for ikke å glemme rundt om kring på Instagram.

Og rart er det ikke! Et mer fotovennlig plagg skal du lete lenge etter. I tillegg til at den rett og slett bare ser bra ut til det beste. Ja, vi snakker selvsagt om de hvite Gucci-tskjortene.

LES OGSÅ: Stjel sommerstilen til Selena Gomez - på budsjett!

IT-MØNSTER: Gucci-mønsteret ble dratt av catwalken av en rekke kjendiser rett etter visningen. Foto: NTB Scanpix
IT-MØNSTER: Gucci-mønsteret ble dratt av catwalken av en rekke kjendiser rett etter visningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men til tross for at vi gjerne skulle hatt minst en i skapet, er omkring 5000 kroner - for en så å si basic t-skjorte - litt i overkant av hva de fleste av oss er villig til å betale vil vi tørre å påstå.

Og det ser ut som at vi ikke er alene om å mene det. Nå har nemlig Bik Bok laget «kopien» mange har ventet på - men den er faktisk enda bedre enn orginalen spør du oss.

På tide å glemme Gucci; fra nå av er det Oslo som gjelder! Og det beste er Bik bok t-skjorten koster ikke mer enn 199 kroner.

Kjøp Oslo-tskjorten her før den blir utsolgt (og ja, det vil gå fort!).

OSLO VS. GUCCI: 4500 kroner skiller disse t-skjortene. Hvem er din favoritt? Foto: Produsentene
OSLO VS. GUCCI: 4500 kroner skiller disse t-skjortene. Hvem er din favoritt? Foto: Produsentene Vis mer

LES OGSÅ: Disse Gigi-brillene må du ha i sommer!

" I can't go home yet, cuz enough people ain't seen my outfit "

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.