Annonsørinnhold

Rosie Huntington-Whiteley rocker lange, sorte øredobber. Foto: NTB Scanpix
Rosie Huntington-Whiteley rocker lange, sorte øredobber. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjel stjernestilen: Øredobbene som tar antrekket til et nytt nivå

Noen ganger er det ikke mer enn et par kule øredobber som skal til ...

Sliter du med antrekket til sommerfesten? Eller skal du kanskje i et sommerbryllup og har lyst til å pynte deg litt ekstra? Gjør som Rosie Huntington-Whiteley, la øredobbene være i fokus. Vi har samlet 9 øredobber vi elsker akkurat nå. Perfekte til en enkel sommerkjole, eller sammen med jeans og t-skjorte.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisene elsker den! Her kjøper du oppblåsbar flamingo til sommerferien

LES OGSÅ: Trendalarm! Nå vil alle ha Gigi-brillene

1. Stjerneøredobber fra Kate Spade 2. Øredobber fra Max Mara 3. Lange perleøredobber fra Gina Tricot 4. Øredobber fra J Crew 5. Stor øredobb med blå og rød stein fra Fendi 6. Lange øredobber med røde steiner fra NA-KD 7. Sorte lange øredobber fra Gina Tricot 8. Øredobb-par fra Fendi 9. Iskremøredobber fra Malaikaraiss

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer