Annonsørinnhold

Stjel stilen til Josefine "Noora" Pettersen

Fredag holdt SKAM-stjernene avslutningsfest. Vi falt pladask for Josefine Pettersens turkise kjole. Nå kan du stjele stilen.

SKAM-stjernene strålte på avslutningsfesten på Sentralen på fredag. Foto: NTB Scanpix
SKAM-stjernene strålte på avslutningsfesten på Sentralen på fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I rollen som Noora i SKAM har Josefine Pettersen vært en trendsetter for unge jenter verden over de siste to årene. På lørdag kom siste klipp fra den populære serien, og kvelden før feiret stjernene seg selv på Sentralen i Oslo. Under møtet med pressen stjal Josefine Pettersen oppmerksomheten i en elegant, turkis kjole med volanger på ermene. Vi falt pladask, og har plukket ut noen liknende kjoler som blir perfekte i sommer!

Se kjøpslinker under bildene

FOTO: Andreas Fadum, Produsentene
FOTO: Andreas Fadum, Produsentene Vis mer

1. Fotsid kjole fra Ilse Jacobsen, 2. Silkekjole fra Ganni, 3. Kjole med bare skuldre fra Gann

Foto: Andreas Fadum, Produsentene
Foto: Andreas Fadum, Produsentene Vis mer

4.Turkis kjole fra Malene Birger, 5. Kjole med gullprint fra Stine Goya, 6. Turkis kjole i fløyel fra Ganni, 7. Kjole fra Ganni

Og her er originalen fra Malene Birger:

Nuffina dress: 2899 kroner via Malene Birgers nettside.
Nuffina dress: 2899 kroner via Malene Birgers nettside. Vis mer

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer