Annonsørinnhold

Skuespiller, modell og it-jenta Emily Ratajkowski har en misunnelsesverdig garderobe. Foto: NTB Scanpix
Skuespiller, modell og it-jenta Emily Ratajkowski har en misunnelsesverdig garderobe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjel stilen til it-jenta Emily Ratajkowski

Vi vil såååå kopiere dette antrekket!

Hvite solbriller fra FendiDu har helt sikkert sett henne i blogger, magasiner og på filmlerretet. 26 år gamle Emily Ratajkowski har på kort tid blitt en it-girl og et stilikon, og blir daglig fotografert i misunnelsesverdige antrekk. Med seg på laget har den vakre brunetten stylistene Rob Zangardi og Mariel Washere (sjekk dem ut på Instagram for litt inspo @robzangardi og @marielwashere). Det er med andre ord ikke helt tilfeldig at modellen og skuespilleren ser ut som en million dollars. Heldigvis er det lov å la seg inspirere, og det har i alle fall vi store planer om å gjøre. Akkurat nå er vi helt forelsket i antrekket under, og viser deg hvordan du kan stjele stilen!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Vis mer

Levi's 501 Vintage Shorts

Vis mer

Metallisk topp fra Mango

Vis mer

Smykke med stjernetegn fra Pieces

Vis mer

Hvite solbriller fra Fendi

Vis mer

Kjole/kimono fra Realisation Par

Vis mer

Veske med dusker fra Parois

Vis mer

Mønstret skjørt fra Free People

Vis mer

Skinnveske fra Rebecca Minkoff

Vis mer

Kimono fra Ganni

Vis mer

Hvite solbriller fra Quay Australia

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer