Annonsørinnhold

Statementbadedraktene kjendisene ELSKER

... og du bare MÅ ha i sommer!

BADEDRAKT-TREND: Ser du hvilken badedrakt-trend som dominerer? Foto: Miley Cyrus/Instagram /Moschino
BADEDRAKT-TREND: Ser du hvilken badedrakt-trend som dominerer? Foto: Miley Cyrus/Instagram /Moschino Vis mer

Vi vet ikke helt hvorfor badedrakter med flamingoer, ananaser, bananer og smulteringer har blitt en hit blant kjendiser og «Insta-queens», men en ting er vi sikre på og det er vi må ha en slik statementbadedrakt NÅ!

Ikke bare er de sykt morsomme og ironiske, statementbadedraktene er faktisk utrolig Insta-vennlige!

Yes, tro det eller ei; det er faktisk ikke så mye mer som skal til en litt farger og mønstre som skiller seg ut på stranda for å få sikkelig fart på kontoen.

LES OGSÅ: Nå vil alle ha disse 'Gigi-brillene'!

☀️☀️☀️ pool daaaaaze

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Så dersom du enda ikke har fått hendene dine i badedrakten som garantert kommer til å bli en favoritt i sommer, har vi funnet 12 modeller du bør vurdere å investere i før du lukker sommerkofferten:

Statementbadedraktene kjendisene ELSKER

Ananas badedrakt fra Asos, leopard badedrakt fra Mads Nørgaard, BAE badedrakt fra New Look og banan badedrakt fra Even&Odd.

LES OGSÅ: Her kjøper du oppblåsbar flamingo til sommerferien

Statementbadedraktene kjendisene ELSKER

Flamingo badedrakt fra Asos, ananas badedrakt fra Even&Odd, svart flamingo badedrakt fra Moschino og hvit flamingo badedrakt fra Moschino.

LES OGSÅ: Stjel den søte feriestilen til Selena Gomez

Statementbadedraktene kjendisene ELSKER

Coca Cola badedrakt fra Asos, brille badedrakt fra Moschino, ananas badedrakt fra Banana Moon og ape badedrakt fra Moschino.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer