Annonsørinnhold

ALWAYS

Sliter du også med smålekkasjer?

— Utflod, urin eller kanskje småblødninger?

Sliter du også med smålekkasjer?

Da er du ikke alene! Kanskje bekymrer du deg for at det skal synes eller at det lukter? Eller du kvier deg for å trene, gå på fest, bruke lettere sommerplagg? Her er våre beste tips til hvordan du kan fortsette å gjøre det du elsker— uten bekymringer!

1. Finn ut av hva lekkasjen er: Korteste vei til løsning er stort sett å finne årsaken til plagene. Kontakt legen din, og kartlegg hva lekkasjen kan være.

Sliter du også med smålekkasjer?

2. Spør en venninne! Synes du kanskje det er vanskelig å snakke om lekkasjen? Husk det kan ofte hjelpe å dele bekymringene sine med andre. Og hvem vet, kanskje er venninnen din plaget av lekkasje selv, og har gode råd?

3. Kast deg uti det: Det kan kjennes ubehagelig å gjøre de minste ting når man er bekymret for lekkasje, men ikke la det stoppe deg fra å gjøre ting du elsker! Unngår du alltid utfordrende situasjoner, vil du aldri kunne overvinne bekymringene dine! Ofte kan det hjelpe å starte et sted. Er du redd for aktivitet, hva med å begynne med en lett tur med en venninne som vet om plagene dine? Og du, husk a little goes a long way...

Sliter du også med smålekkasjer?

4. Finn riktig beskyttelse: Det kan være både frustrerende og ubehagelig å ha økt utflod eller kjenne drypp i buksene. Kanskje bekymrer du deg for at væsken kan synes eller luktes? Det fuktige området kan også føles irriterende for huden. Bruk et godt truseinnlegg for å føle deg tørr, fresh og luktfri!

PSST! Og du, Always sine truseinnlegg er diskret under klær, også de fine, lette sommerklærne dine! Ikke bare det, de er komfortable, og viktigst av alt— til å stole på, så du kan føle deg trygg, tørr og klar for eventyr!

Sliter du også med smålekkasjer?

Riktig type kan være avgjørende

Ja, du leste rett, med riktig type truseinnlegg kan du faktisk unngå uønsket fuktighet og lukt. Men hva burde du se etter for å finne din perfekte match? Det er spesielt tre ting du bør vurdere:

Fasong: Truseinnlegg kommer i mange fasonger. Tips! Er du usikker på hvilke som passer favorittrusene dine best, gå for Always Flexistyle! Dette innlegget er ikke bare tynt og diskret, det hjelper på lukt, og kan tilpasses enhver truseform!

Sliter du også med smålekkasjer?

Størrelse: Trenger du et langt, et kort eller ett et sted i mellom? Det finnes flere forskjellige størrelser på truseinnlegg også. Always truseinnlegg har mange ulike størrelser, ta en titt og finn den perfekte størrelsen for dine behov!

Vurder hvor mye beskyttelse du trenger: Noen truseinnlegg er spesielt laget for mer væske enn andre. Plages du av kraftigere lekkasjer, kan disse truseinnleggene være perfekt for deg!

Sliter du også med smålekkasjer?

Parfyme eller ikke parfyme? Ja, Always har bind både med og uten duft, alt etter hva som passer deg og dine behov.

Og du, på jakt etter den ultimate beskyttelse? Always har behagelige truseinnlegg (med en absorberende kjerne!) som gjør at du faktisk kan føle deg helt tørr! En virkelig must try for alle med smålekkasjer!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer