Annonsørinnhold

<strong>TID FOR LYS:</strong> Adventsstiden står for døren og vi er inne i høysesongen for innekos. Hos Europris finner du det du trenger for en ekstra koselig førjulstid med alt fra klassiske til mer moderne adventsstaker og belysning.
TID FOR LYS: Adventsstiden står for døren og vi er inne i høysesongen for innekos. Hos Europris finner du det du trenger for en ekstra koselig førjulstid med alt fra klassiske til mer moderne adventsstaker og belysning. Vis mer

Slik gjør du ventetiden før jul ekstra koselig

Lysslynger, julestjerner og nabolagets hyggeligste flaggstang - vi gir deg tipsene som lyser opp førjulstiden.

Nå har mørketiden kommet for fullt, og da er det høysesong for innekos! Lite er vel mer stemningsfullt enn å fylle hjemmet med koselige lys, både innenfor og utenfor vinduet.

Med høytider som Luciadagen og advent rett rundt hjørnet, har du en ekstra god grunn til å gjøre det koselig og lunt hjemme. Du finner din favorittbelysning hos din nærmeste Europris-butikk.

<strong>KLASSIKER:</strong> Hos Europris får du utallige valgmuligheter, og du finner garantert en julestjerne som passer deg.
KLASSIKER: Hos Europris får du utallige valgmuligheter, og du finner garantert en julestjerne som passer deg. Vis mer

Noe for alle

Lyslenker har blitt veldig populært de siste årene, og det mangler ikke på valgmuligheter! I tillegg til å henges opp i vinduet eller rundt tujaen i hagen, kan de også brukes til borddekorasjoner eller pynting av inngangspartiet.

<strong>DEKORATIVT:</strong> Stemningsfulle lyskjeder som «Gudbrandsdalen», passer både til både innendørs- og utendørsbruk og finnes i alle slags former og fasonger som istapper, stjerner, dråper og mye annet.
DEKORATIVT: Stemningsfulle lyskjeder som «Gudbrandsdalen», passer både til både innendørs- og utendørsbruk og finnes i alle slags former og fasonger som istapper, stjerner, dråper og mye annet. Vis mer

Det trenger nemlig ikke å være vanskelig å skape stemning og hygge utenfor døra, og det finnes et hav av valgmuligheter. Det eneste som stopper deg er fantasien. Det spiller ingen rolle om du bor i en liten leilighet med balkong eller i et stort hus med hage. Det finnes koselig julebelysning som passer til alt og alle.

<strong>VARMHVITE LYS TIL KALDE VINTERKVELDER:</strong> Dekorer balkong, veranda eller inngangsparti med en naturtro og stemningsfull girlander. Lenken er 5 meter lang med 80 LED-lyskan som kan brukes både inne og ute.
VARMHVITE LYS TIL KALDE VINTERKVELDER: Dekorer balkong, veranda eller inngangsparti med en naturtro og stemningsfull girlander. Lenken er 5 meter lang med 80 LED-lyskan som kan brukes både inne og ute. Vis mer

Nabolagets koseligste

Har du for eksempel en flaggstang i hagen, er «Herregård» perfekt. Fordelt på seks lyslynger kan du forvandle flaggstangen din til et gedigent juletre med hele 2400 skinnende lys. Dette vil garantert gjøre naboen sjalu! «Østerdalen» er lillebroren, og denne består av 400 LED-lys.

Andre flaggstanglys fra Europris finner du her.

<strong>FLAGGSTANG-JULETRE:</strong> Å pynte flaggstanga blir bare mer og mer populært! «Herregård» passer til flaggstenger opp til 10 meter og har 2400 varmhvite LED-lys.
FLAGGSTANG-JULETRE: Å pynte flaggstanga blir bare mer og mer populært! «Herregård» passer til flaggstenger opp til 10 meter og har 2400 varmhvite LED-lys. Vis mer

Her kan du se flere av årets trender innen julebelysning.

Det fine med lyslenker er at de kan brukes over alt. Om det er rundt speilet i gangen, i vinduet på kjøkkenet, langs hekken i hagen eller kveilet nedi et norgesglass, skaper de en hyggelig atmosfære som hører med til denne årstiden.

<strong>STEMNINGSFYLLT:</strong> Våre lyskjeder kommer i alle lengder og kan brukes både ute og inne. Fås i varmhvit, ekstra varmglød eller multifarget lys.
STEMNINGSFYLLT: Våre lyskjeder kommer i alle lengder og kan brukes både ute og inne. Fås i varmhvit, ekstra varmglød eller multifarget lys. Vis mer

Klassisk og moderne

Det er ikke bare lyslenker som gir den magiske og koselige følelsen i høstmørket. Adventsstjerner og adventsstaker er også noe mange velger å pynte med - spesielt når adventstiden står for døren og vi nærmer oss vinteren.

<strong>FAVORITT:</strong> Denne stemningsfulle og klassiske lysbroen er perfekt for å skape den optimale stemningen. Lysbroen består av 33 varmhvite lys som alle er utskiftsbare - fås i sort og hvit..
FAVORITT: Denne stemningsfulle og klassiske lysbroen er perfekt for å skape den optimale stemningen. Lysbroen består av 33 varmhvite lys som alle er utskiftsbare - fås i sort og hvit.. Vis mer

Det er nok ikke mange vinduer i Norge som ikke har en julestjerne hengende i adventstiden, og det blir liksom ikke ordentlig advent uten. Men om du ikke er av den tradisjonelle typen, har vi også et godt forslag til deg. Hva med å lage en dekorasjon av ulike dekorpærer?

<strong>MODERNE:</strong> Man kan fint lage koselig stemning på en mer moderne måte. Pynt gjerne vinduet med ulike dekorpærer samlet på en rekke.
MODERNE: Man kan fint lage koselig stemning på en mer moderne måte. Pynt gjerne vinduet med ulike dekorpærer samlet på en rekke. Vis mer

Utendørs lysnett er også noe mange velger å dekorere med. Spesielt om man vil spare tid, men likevel vil at det skal se bra ut. Disse er enkle å henge over en busk eller et tre, og resultatet blir en jevn belysning som ser fantastisk ut.

Lyst på flere belysningstips? Klikk her.

<strong>LYSNETT:</strong> Lys opp førjulstiden med Hallingdal lysnett! Den kommer i to varianter med både 240 og 480 varmhvite LED-lys.
LYSNETT: Lys opp førjulstiden med Hallingdal lysnett! Den kommer i to varianter med både 240 og 480 varmhvite LED-lys. Vis mer

Et annet godt tips er å ta naturen inn i hjemmet. Om du skal ha gjester til middag gjør det seg veldig godt med en lyslenke på bordet sammen med granbar og fine kvister. Husk bare å bruke lys med LED-pærer så det ikke blir for varmt.

<strong>BATTERIDREVET:</strong> Denne batteridrevne lyskjeden med åtte glasskuler og LED-lys, er super om du får middagsgjester. I tillegg til å fungere perfekt som borddekorasjon, kan den også henges på veggen eller i vinduet.
BATTERIDREVET: Denne batteridrevne lyskjeden med åtte glasskuler og LED-lys, er super om du får middagsgjester. I tillegg til å fungere perfekt som borddekorasjon, kan den også henges på veggen eller i vinduet. Vis mer

Julebelysningen fra Europris kommer i alle former og farger, og da med det stemningsskapende varmhvite lyset som standard. I tillegg har de et utvalg produkter med en enda varmere og koseligere varmglød i lyset. Med andre ord, det finnes noe for alle!

<strong>DET LILLE EKSTRA:</strong> Julepynt i glass er manges favoritt. Lysene er batteridrevne og fås som kongle, kule eller stjerne.
DET LILLE EKSTRA: Julepynt i glass er manges favoritt. Lysene er batteridrevne og fås som kongle, kule eller stjerne. Vis mer

Huskeregler ved bruk av lys

• Les bruksanvisningen godt og forsikre deg om at du bruker lysene korrekt.
• Bruk skjøteledninger riktig. Feil bruk kan føre kan føre til jordfeil, strømgjennomgang eller andre skader.
• Utendørslys skal kobles til stikkontakter som er montert ute.
• Unngå at ledninger kommer i klem.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer