Annonsørinnhold

Good For Me

Slik blir du raskt brun – uten å skade huden

Slik blir du raskt brun – uten å skade huden

Thailand, Miami, «Syden»...

Uansett hvilken solfylt destinasjon du kanskje tenkte deg til i sommer, er billettene høyst sannsynlig avbestilt nå. I stedet må årets ferie tilbringes hjemme i Norge – som slett ikke er det verste alternativet.

Til tross for at temperaturen er noe svalere her til lands, er den gylne sommergløden akkurat like oppnåelig som på solsenga på Kreta.

Under har vi samlet en håndfull gode tips og triks til deg som føler deg ekstra vel med litt farge på kroppen!

KORTREIST FERIE: Det blir norgesferie i år, men det betyr slett ikke at sommergløden må utebli. FOTO: Scanpix
KORTREIST FERIE: Det blir norgesferie i år, men det betyr slett ikke at sommergløden må utebli. FOTO: Scanpix Vis mer

__________________________________________________________________________________________

FÅ BETAKAROTEN GOLD TIL INTRODUKSJONSPRIS – 40 % RABATT!
__________________________________________________________________________________________

Jevn, lekker glød

Er det mulig å lokke frem brunfargen raskere? Kan man ta noen grep for å få den til å vare lenger? Bli dypere?

Vi spurte Line Schrøder (37). Hun har jobbet i helse- og velværebransjen i nærmere ett tiår, og er nå daglig leder for Spa Supply Norge.

Schrøder er klokkeklar i talen når vi ber om hennes beste tips for å få den perfekte brunfargen.

– Bruk solfaktor. Alltid! Husk at UVA-stråling er like skadelig uansett årstid, sommer som vinter. Ha også et godt serum, med for eksempel viniferin eller C-vitamin i, som gir jevn hudtone og forhindrer pigmentering, tipser hun.

100 % VEGANSK: Betakarotenet i Betakaroten Gold er hentet fra grønnalger. Kosttilskuddet inneholder også kokosolje for å hjelpe kroppen med å ta opp enda mer av betakarotenet. FOTO: Good For Me
100 % VEGANSK: Betakarotenet i Betakaroten Gold er hentet fra grønnalger. Kosttilskuddet inneholder også kokosolje for å hjelpe kroppen med å ta opp enda mer av betakarotenet. FOTO: Good For Me Vis mer

Sist, men (som Schrøder selv sier) absolutt ikke minst: Bruk Betakaroten Gold året rundt for en jevn, lekker glød.

Få rabatt på kosttilskuddet nederst i saken!

Kosttilskuddet fra norske Good For Me gir deg farge fra innsiden, uten å skade huden din. Tvert imot! Betakaroten er nemlig en kraftig antioksidant som blir til vitamin A i kroppen, som igjen bidrar til å beskytte cellene dine.

To Betakaroten Gold om dagen i stedet for å spraye på en midlertidig farge eller grille huden gammel i et solstudio... Ja, takk!

❝ Bruk Betakaroten Gold året rundt for en jevn, lekker glød.__________________________________________________________________________________________

FÅ 40 % RABATT PÅ BETAKAROTEN GOLD HER.
__________________________________________________________________________________________

Slik blir du raskt brun

... Uten at huden må betale for det senere.

Når det gjelder å sikre seg en gyllen farge raskt, er Schrøders beste råd – noe ironisk – å være tålmodig. Førsteprioritet er nemlig at huden er godt beskyttet.

– Høy solfaktor er alfa og omega. Minst SPF 30. Det tar kanskje en time eller to lenger i sola, men huden din vil takke deg senere, sier Spa Supply-lederen.

TIPSER: Line Schrøder, daglig leder hos hudpleie- og kosmetikkleverandøren Spa Supply Norge. FOTO: Privat
TIPSER: Line Schrøder, daglig leder hos hudpleie- og kosmetikkleverandøren Spa Supply Norge. FOTO: Privat Vis mer

En av de mange fordelene med Betakaroten Gold er at det kan virke mot soleksem og solbrenthet. Solfaktor er likevel helt nødvendig.

– Det er hudens beste venn og betakarotens beste venn, fastslår Schrøder.

3 kjappe med eksperten

Hva er de vanligste tabbene man begår når det kommer til brunfarge?

– Å steke i solen med lav eller ingen solfaktor, gjerne da i kombinasjon med for eksempel solarium. Huden blir brent og skadene i huden kan komme umiddelbart eller på sikt i form av pigmentering.

Hvordan får man brunfargen til å vare lengst mulig?

– Jeg gjentar meg til det kjedsommelige, men så viktig er det: En høy solfaktor vil gi dyp, jevn brunfarge og beskytte huden mot farlig stråling. Hvis du i tillegg er god på å tilføre fukt mellom slagene i solen, vil huden forbli hydrert og ikke flasse. Betakaroten Gold kan også sørge for at du unngår soleksem og får en enda dypere brunfarge.

Kan kosthold påvirke brunfargen?

– Betakaroten fra for eksempel gulrøtter, tomat eller paprika kan gi dypere og jevnere hudtone på grunn av pigmentet karoten som beskytter mot solbrenthet og forsterker brunfargen.

Pssst: Man kan også spise de ovennevnte grønnsakene i kombinasjon med Betakaroten Gold for å styrke effekten av kosttilskuddet ytterligere.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer