Annonsørinnhold

Actimove

Siri kan endelig trene med datteren igjen

- Takket være støtteproduktet holder jeg nå følge med henne igjen.

JEVNLIG TRENING: Med de riktige støtteproduktene, kan Siri trene med datteren Caroline igjen.
JEVNLIG TRENING: Med de riktige støtteproduktene, kan Siri trene med datteren Caroline igjen. Vis mer

Siri Steen har trent regelmessig fra ungdommen og til nå. Men all treningen har ført til mange overtråkk og vonde ankler. Nå har hun endelig funnet et støtteprodukt som gjør at hun holder følge med datteren sin – eller i hvert fall nesten.

Siri forteller at trening er en stor del av livet hennes, og at hun ikke kan se for seg et liv uten aktivitet. Sammen med datteren sin Caroline går det i både styrketrening og trappeløp flere ganger i uken. Men et liv med mye trening har ført til flere slitasjeskader. Blant annet en vond ankel.

GOD EFFEKT: Takket være produkter fra Actimove, har Siri god støtte og stabilitet under trening.
GOD EFFEKT: Takket være produkter fra Actimove, har Siri god støtte og stabilitet under trening. Vis mer

– Det har til tider vært så vondt at jeg har måttet ta lange treningspauser. Etter at jeg begynte å bruke ankelstøtten Actimove Motion er smertene mer eller mindre borte. Det høres kanskje rart ut, men for meg er trening og aktivitet synonymt med det å ha et godt liv. Ikke minst er det viktig for meg å trene med datteren min. Takket være støtteproduktet holder jeg nå følge med henne igjen. I hvert fall nesten, sier hun.

Trener opptil seks ganger i uken

Datteren til Siri, Caroline, sier hun trener så mye som opptil seks ganger i uken. Noe som sliter på ledd, og da spesielt på knærne.

– Som moren min har også jeg slitt med smerter i ledd. Heldigvis fant jeg en knestøtte fra Actimove som gjør at jeg kan opprettholde ønsket treningsmengde og intensitet. Det er viktig å trene for å ha et godt og langt liv. Ikke minst er det viktig å være sprekere enn moren min, sier hun med et smil.

MOR OG DATTER: Sammen trener de flere ganger i uka.
MOR OG DATTER: Sammen trener de flere ganger i uka. Vis mer

Før og etter skade

Skader i knær og ankler er noen av de vanligste sportsskadene som følge av feil belastning, overbelastning, svakhet eller betennelse i musklene. Hege Bøhnsmoen, sykepleier og produktspesialist i Essity, sier idrett og aktivitet er bra for kropp og sinn, men at skader er skår i gleden.

– Det er relativt vanlig med smerter og skader i ankler og knær blant mennesker som trener mye. Derfor kan det være lurt å bruke støtteprodukter fra Actimove før eventuelle skader og smerter oppstår. Spesielt ved trening der ankler og knær trenger stabilitet, og der det er fare for skade, bør støtteprodukter benyttes, sier hun.

ANKELSTØTTE: Ankelstøtten gir optimal stabilitet, komfort og kompresjon.
ANKELSTØTTE: Ankelstøtten gir optimal stabilitet, komfort og kompresjon. Vis mer

Optimal støtte og passform

Støtteproduktene fra Actimove som er å få kjøpt på apotek, har et avansert design for god komfort. Hege Bøhnsmoen forklarer at produktene Siri og Caroline bruker gir optimal stabilitet og komfort og kompresjon.

– Ankelstøtten Talomotion øker blodsirkulasjonen i det skadde området, reduserer hevelse og gir derfor god smertelindring, sier hun.

Actimove

I tillegg til knestøtte finnes det albuestøtte, håndleddsstøtte, ankelstøtte og tommelstøtte. Dersom du sliter med smerter i leddene anbefaler vi å gå på ditt nærmeste apotek for råd, veiledning og kjøp. Du kan også besøke apotekenes nettsider for mer informasjon om de ulike produktene som gjør deg bedre i stand til å drive aktivitet slik du ønsker.

TRENER SAMMEN: Caroline og moren får trent sammen flere ganger i uka takket være Actimove. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer