Annonsørinnhold

Gigi Hadid:

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

Og disse produktene spår vi kolleksjonen kommer til å inneholde!

GIGI HADID SIN NYE JOBB: Favoritt it-jenta vår skal ikke lenger kun jobbe som modell - nå skal hun nemlig lage sin egen sminke også! Foto: NTB Scanpix
GIGI HADID SIN NYE JOBB: Favoritt it-jenta vår skal ikke lenger kun jobbe som modell - nå skal hun nemlig lage sin egen sminke også! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nyheten vi lenge har ventet på er endelig her; Gigi Hadid kommer med egen sminkekolleksjon!

Det annonserte it-jenta på sin egen Instagram med dette bildet:

A year in the making.. #GIGIxMAYBELLINE COMING SOON. @maybelline

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Hvorfor er dette en gledesnyhet? Vel, hun er jo tross alt en av våre favoritt chicas - og det er det mange grunner til. MEN hun er faktisk også en av våre «sminke-muses»!

Naturlig vakker, ikke for mye sminke, men heller ikke for lite (ja, en mester på no-makeup trenden). Og hun har «looks» vi alle faktisk lett kan få til selv hjemme - uten å måtte ha vår egen private makeup-artist hengende rundt.

GIGI HAHID'S FAVORITTER: Vi spår at sminkekolleksjonen kommer til å inneholde hennes egne favorittprodukter. Foto: NTB Scanpix
GIGI HAHID'S FAVORITTER: Vi spår at sminkekolleksjonen kommer til å inneholde hennes egne favorittprodukter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SE FLERE SHOPPING-SAKER HER.

Vi spår at sminkekolleksjonen - i samarbeid med Maybelline - kommer til å inneholde hennes egne «must-have» produkter til den naturlig vakre gløden vi alle drømmer om. For ikke å glemme praktiske go-to produkter vi alle burde ha i vesken - hun er tross alt rutinert til å se bra ut til en hver tid!

Her er sminkeproduktene (som for så vidt er noen av våre favoritter allerede) vi spår å se i Gigi-kolleksjonen:

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

LES OGSÅ: Så sjeldent vasker Selena Gomez håret sitt (og ja, du vil bli overrasket)

1. Primer

Det er nemlig ingenting som en god base å jobbe med - spesielt dersom du ønsker å bruke så lite sminke som mulig, men samtidig få en jevnt og glødende resultat. Pluss at vi tror Gigi vet hvor avgjørende en primer er for at sminken skal sitte fint på så lenge som mulig.

Primer fra Mac

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

2. Long-lasting foundation

Vi håper (og tror) at hun kommer til å utvikle en long-lasting foundation som er passe dekkende og som sitter på dagen lang. Det er greit at vi alle liker det naturlig, men det er også greit at sminken holder når vi først sminker oss til en naturlig look.

Foundation fra YSL

LES OGSÅ: Dette er beauty-produktene Kendall, Kim og Kylie ikke kan leve uten

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

3. Bronzer

Vi vet jo allerede fra før at en god bronzer er et av Gigi's favorittprodukter. Enten hun trenger å piffe seg opp før en tur på byen eller vil bruke så lite sminke som mulig når hun er på ferie, er en god bronzer noe hun alltid har med seg. Vi håper på at hennes egen bronzer blir en deilig (og praktisk) kombinasjon av to forskjellige toner og kanskje til og med en highlighter. Ja, vi elsker to 2-i-1 produkter som er lette å ha med seg rundt

Bronzer fra Youngblood

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

4. Gylne toner

... og vi snakker da om øyenskygge. Det er nemlig sjeldent vi ser Gigi uten øyenskygge. Noen ganger er den sterkere, andre ganger så å si ikke synlig i det hele tatt. Men det er som oftest litt øyenskygge der og da er den i gyllen!

Øyenskygge fra Clarins

LES OGSÅ: Ifølge Gigi Hadid er dette høstens it-farge!

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

5. Eyeliner

Nei, ikke en hvilken som helst! En med spiss tupp, som er lett å påføre med og som har god hold. Det er ingenting vi hater mer enn en utvisket eyeliner strek - eller en eyeliner med dårlig kost. Vi har trua på deg Gigi!

Eyeliner fra Urban Decay

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

6. Brynsgele

... den med litt farge ja, men ikke for mye heller. Er det en ting som alltid på være på plass (og som for så vidt alltid er på plass på Gigi) er det bryna hennes, og vi tror hun er klar for å dele brynssuksessen med oss også.

Brynsgele fra BrownFood

Nå kommer Gigi Hadid med egen sminkekolleksjon

7. Nude leppestifter

Og sist, men ikke minst; nude leppestifter. Ja, vi pleier ofte å se henne med rød også, men hennes favoritter er tross alt nudes i mange forskjellige nyanser - og vi hadde ikke sagt nei takk til spesialdesignede nudes à la Gigi!

Fra venstre: Leppestift fra Shiseido, leppestift fra bareMinerals og leppestift fra Clarins

LES OGSÅ: Dette er it-jentenes skofavoritt denne sesongen

Så, nå er det bare å krysse fingrene - og vi gleder oss til å se om hun klarer å slå våre favoritter!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer