Annonsørinnhold

Nå kan du spare stort på undertøysfavoritt

Noen få ganger i året slår undertøysgiganten til med skikkelig bra tilbud. Her kan du sikre deg undertøyet som på kort tid er blitt en favoritt blant norske menn.

Før ferien kan det være lurt å gå til innkjøp av nytt undertøy. Nå kan du kjøpe favoritt-bokserne på salg.
Før ferien kan det være lurt å gå til innkjøp av nytt undertøy. Nå kan du kjøpe favoritt-bokserne på salg. Vis mer

Comfyballs har på kort tid blitt en undertøys-favoritt her til lands. Komfort og god passform er kvaliteter som står høyt på ønskelisten, og når man først finner en bokser man liker bytter man sjeldent. Da kan det være lurt å slå til når de først er på tilbud.

Nå får du nemlig 40 % rabatt på alt undertøy!

Under finner du en oversikt over deres tre mest solgte bokser-kategorier.

Cotton serien – perfekt til hverdagen
Cotton serien tar utgangspunkt i den perfekte hverdagsbokseren. Som kjent så er bomull et stoff som har meget gode puste-egenskaper og som også er temperaturregulerende. I tillegg holder stoffet seg lenge, som er en fordel når det blir vasket hardt. Dette er den mest solgte serien hos Comfyballs.

Nå kan du spare stort på undertøysfavoritt

Comfyballs Ghost Black Cotton er for deg som ønsker en helt enkel bokser uten noen logo eller synlige tråder.

Nå kan du spare stort på undertøysfavoritt

I samme serien får du også denne i spruce green. Bokserne puster godt og PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene.

Wood - serien
Wood serien fra Comfyballs er laget av et ekstremt mykt stoff, fremstilt av Lenzing Modal®. Modal er et litt tykkere stoff som oppleves svært mykt og som gir en varmere følelse enn bomull. Denne serien puster godt, og anbefales dersom du er mye ute.

Nå kan du spare stort på undertøysfavoritt

I denne serien finner du blant annet denne i Ghost Olive. Bokseren er en av bestselgerne hos Comfyballs og finnes i både grått, sort og olivengrønt.

Nå kan du spare stort på undertøysfavoritt

Den grå varianten har et fargeavstemt waistband og orange logo. Legg også merke til at alle bokserne kommer i to ulike lengder.

Performance - optimal ytelse
Performance-serien er laget for en aktiv hverdag. Disse boksershortsene er designet i en mer teknisk kvalitet, og passer bra til all slags trening. Shortsene puster godt, samtidig som stoffet tørker raskt.

Nå kan du spare stort på undertøysfavoritt

Pitch Black Performance med gråsort logo er en svært populær bokser og fargekombinasjon. Denne er godt egnet til sport, men mange liker også å bruke den til hverdags.

Nå kan du spare stort på undertøysfavoritt

Denne varianten med en sprek kontrastfarge i midjen er også et pupulært valg.

Alle bokserne fra Comfyballs er litt lavere i livet, og vinklet fremover slik at de sørger for maksimal bevegelsesfrihet og komfort.

Her får du 40 % rabatt på alle bokserne fra Comfyballs.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer