Annonsørinnhold

Lørdag 29. oktober kan du bli Lotto-millionær på alderen din

Lotto-trekningen lørdag 29. oktober blir ikke helt som en vanlig trekning. I tillegg til de ordinære Lotto-vinnerne denne kvelden skal vi nemlig trekke seks ekstra Lotto-millionærer, fordelt på ulike aldersgrupper, som vinner 1 million kroner hver.

6 EKSTRA: Lørdag 29. oktober trekker vi en ekstra Lotto-millionærer i hver av disse ulike aldersgrupper. Lars Hulleberg i Norsk Tipping viser frem de ulike aldersgruppene.
6 EKSTRA: Lørdag 29. oktober trekker vi en ekstra Lotto-millionærer i hver av disse ulike aldersgrupper. Lars Hulleberg i Norsk Tipping viser frem de ulike aldersgruppene. Vis mer

Å gjette seg frem til syv rette tall på en og samme rekke er hovedsakelig måten å vinne i Lotto på. Likevel er det flere tilleggstrekninger i løpet av et år der man bare trenger å levere Lotto-kupongen for å delta. I tilleggstrekningen «6 ekstra Lotto-millionærer» garanterer vi én Lotto-millionær i hver av de ulike aldersgruppene.

Her kan du enkelt bli kunde hos Norsk Tipping

Lørdag 29. oktober har seks Lotto-spillere i seks ulike aldersgrupper mulighet til å bli Lotto-millionærer og vinne 1 million kroner.

Dette er de seks aldersgruppene som hver får én vinner av 1 million kroner:

  • 18-29 år
  • 30-39 år
  • 40-49 år
  • 50-59 år
  • 60-69 år
  • 70 + år

hver av disse aldersgruppene trekker vi - helt tilfeldig - ut én vinner, som hver seg kan glede seg over 1 million kroner inn på konto, uten et eneste riktig tall. Enkelt og greit - har man spilt, er man med.

Vinner 1 million kroner hver
I denne ekstra Lotto-trekningen trenger man faktisk ikke et eneste rett tall for å vinne. For å være med må man derimot ha spilt Lotto etter trekningen lørdag 22. oktober og før trekningen lørdag 29. oktober. Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle leverte Lotto-rekker i hver aldersgruppe.

Aldersgruppen du er med i avgjøres av alderen din på trekningsdagen 29. oktober. Er du født 29. oktober 1992, 1982, 1972, 1962 eller 1952 rykker du altså opp en aldersgruppe akkurat på trekningsdagen. Du kan altså oppleve en meget spesiell feiring av dine runde år!

FÅR DU TELEFONEN FRA HAMAR? Én heldig Lotto-spiller mellom 18 og 29 år blir Lotto-millionær 29. oktober.
FÅR DU TELEFONEN FRA HAMAR? Én heldig Lotto-spiller mellom 18 og 29 år blir Lotto-millionær 29. oktober. Vis mer

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Feiret endt elgjakt med venner: – Vi går løs på barskapet

Forrige alderstrekning var 30. oktober i fjor. En av de heldige den gangen var en mann på 35 år fra Oslo som tok millionen i aldersgruppen 30-39 år.

– Jeg syns det er ganske vanskelig å tro på deg, var det første mannen fra Oslo sa da Norsk Tipping fikk tak i han på telefon. Etter litt om og men innså imidlertid vinneren at det hele var sant: Han hadde vunnet 1 million kroner i Lotto.

– Jeg er sammen med en vennegjeng. Vi spiser elg fra Vesterålen etter elgjakta. Nå blir det nok ekstra god stemning her … Vent litt, kan jeg ikke sette deg på høyttaler? Samboeren min ble litt irritert siden jeg gikk fra bordet, så du får fortelle hva som har skjedd.

Norsk Tipping måtte pent gjenta det glade vinnerbudskapet.

Da ble det leven. Sterke gloser og glade utrop kom som perler på en snor fra samtlige som satt rundt telefonen.

– What the..?! Nå blir det skikkelig fest! Vi går løs på barskapet! Jeg ler så jeg griner.

– Så usaklig heldig! Slik fortsatte ropingen, før den ble dempet da vinneren skrudde av høyttaleren.

Mannen fortalte at pengene mest sannsynligvis ville gå til ny leilighet, eller kanskje til og med hus.

– Men først blir det i alle fall en skikkelig fest her, gliste han avslutningsvis, mens jubelen fortsatte i bakgrunnen.

Lotto-glede hver lørdag

Lotto-trekning blir det også neste lørdag, men da er det kun ordinær trekning. Likevel blir i gjennomsnitt tre nordmenn Lotto-millionærer i den ordinære trekningen hver lørdag. Da gjelder det igjen å ha syv rette for å kunne vinne hele eller deler av førstepremiepotten som er på ca. 14 millioner kroner.

Lykke til!

(Vinnersjanse for tilleggstrekningen 6 ekstra Lotto-millionærer er 1:antall innleverte rekker i hver aldersgruppe.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 12 036 126
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 193
  • Antall millionpremier i 2021: 162 (inkludert andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 33 315 565 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her