Annonsørinnhold

Heidi (49) testet antirynke-trend: – Overrasket over effekten

Etter en livsstilsendring gikk Heidi Lindblad (49) ned mange kilo, men vekttapet førte også til at rynkene i ansiktet ble mer fremtredende. Da bestemte hun seg for å prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

Heidi (49) testet antirynke-trend: – Overrasket over effekten

For fire år siden la Heidi Lindblad om livsstilen sin og gikk betydelig ned i vekt. Men vekttapet satte også sine spor i ansiktet hennes.

– Huden ble mindre spenstig og rynkene ble rett og slett mer fremtredende, forteller hun.

Heidi ble nysgjerrig da hun hørte om The Solution fra Oslo Skin Lab og meldte seg da selskapet søkte testpersoner. Nå har hun brukt kollagenpulveret i halvannet år.

HER KAN DU BESTILLE THE SOLUTION TIL HALV PRIS

NATURLIG: – Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare glød i ansiktet og bremse utviklingen av rynker, sier Heidi. Foto: Partnerstudio
NATURLIG: – Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare glød i ansiktet og bremse utviklingen av rynker, sier Heidi. Foto: Partnerstudio Vis mer

Dette viste hudskanningen

– Jeg merket tidlig en positiv bedring på ansiktshuden. Den føltes rett og slett fastere og mykere, forteller hun.

Selv om hun merket endringene raskt, ble hun likevel ekstra overrasket da hun foretok en skanning av huden på Oslo Hudpleieklinikk.

– Jeg skannet huden før jeg begynte å ta The Solution, i mars 2019. Åtte uker senere var rynkdedybden redusert med 14 prosent. Jeg ble skannet på nytt nå i oktober 2020, og da var reduksjonen på hele 25 prosent! I tillegg var hudkvaliteten og fastheten blitt noen prosent bedre. Riktignok hadde jeg fått noe mer pigmentering, men det handler om at jeg jobber mye utendørs, forteller Heidi.

OVERRASKET: Heidi ble svært positivt overrasket over resultatene av hudskanningen. Lysegrønn farge er kun tørrhetslinjer, mens de mørkegrønne viser rynker. Her ses forskjellen fra 2019 til 2020.
OVERRASKET: Heidi ble svært positivt overrasket over resultatene av hudskanningen. Lysegrønn farge er kun tørrhetslinjer, mens de mørkegrønne viser rynker. Her ses forskjellen fra 2019 til 2020. Vis mer

Dette viser studiene - og derfor kan du stole på dem:

Kollagenet som blir brukt i The Solution (Verisol®) har vært gjennom svært grundige studier for å kunne konkludere effekt på rynker, hudens elastisitet og cellulitter.

Hva som avgjør om en effekt er godt dokumentert, er hvorvidt det er vist signifikant effekt i dobbelt-blindet, randomiserte og placebo-kontrollerte studier, gjennomgått av uavhengige fageksperter før publisering. Forvirret av alle begrepene? Her er en liten guide:

  • Placebo-kontrollert: En gruppe som får virkestoffet sammenliknes med en gruppe som får placebo (sukkerpiller/narrestoff). Da kan man være sikker på at effekten som måles er en følge av virkestoffet og ikke andre tilfeldigheter som kan ha påvirket huden, feks. røyk, sol, kosmetikk, søvn, stress.
  • Dobbelt-blindet: Hverken deltakerne eller forskerne som leser resultatene vet hvem som får virkestoff og hvem som får narrepiller. Dermed kan de ikke påvirke resultatet, verken bevisst eller ubevisst.
  • Randomisert: Det er helt tilfeldig hvordan deltagerne er fordelt i de to gruppene.
  • Signifikant effekt: Forskjellen i effekt mellom gruppene beregnes med statistiske metoder for å sikre at forskjellen er stor nok til at det ikke bare er en tilfeldighet, men en dokumentert effekt av virkestoffet.
  • Fagfellevurdert: Uavhengige forskere, som ikke har deltatt i studiet, har gjennomgått dokumentasjonen i etterkant.
  • Publisering: Studiene legges i en medisinsk database, som stiller store krav til hvordan studiene er utført før de tillater publisering.
  • Her kan du lese enda mer om studiene som er utført på The Solution.

SPESIALTILBUD: BESTILL FØRSTE PAKKE MED THE SOLUTION TIL HALV PRIS

Opplevde uventede effekter

Heidi forteller at hun begynte med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab fordi det var naturlig, ufarlig og ikke innebar noe inngrep.

PRAKTISK: Pakningene med kollagenpulver er små og enkle å ha med i veske eller toalettmappe.
PRAKTISK: Pakningene med kollagenpulver er små og enkle å ha med i veske eller toalettmappe. Vis mer

– Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare litt av gløden i ansiktshuden og bremse utviklingen av rynker.

I ettertid har hun også opplevd andre positive effekter av pulveret som hun blander ut i et vannglass hver morgen.

Huden på hele kroppen har blitt merkbart mykere. Nå er mengden ansiktskrem og bodylotion kraftig redusert, og jeg kan godt ta en dusj uten at det er «krise» om jeg glemmer å smøre meg etterpå Heidi Lindblad

Heidi forteller at hun har flere venninner som har begynt å bruke kollagenpulveret etter at hun fortalte om sine erfaringer.

– Jeg anbefaler det til dem som ønsker å pleie huden på en naturlig og ufarlig måte, sier hun.

LYST TIL Å TESTE THE SOLUTION? BESTILL HER OG FÅ HALV PRIS

Anbefales av eksperten

Emilie Ekstrand driver egen hudpleieklinikk, og har mange kunder som bruker The Solution.

EKSPERT: Emilie Ekstrand.
EKSPERT: Emilie Ekstrand. Vis mer

– Når de første aldringstegnene i huden oppstår, skyldes dette at kollagennivået i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen, sier hun.

Hun anbefaler The Solution som en del av hudpleierutinene til dem som ønsker å forebygge aldringstegn eller redusere linjer og rynker.

KLIKK HER FOR Å TESTE THE SOLUTION TIL HALV PRIS

Heidi (49) testet antirynke-trend: – Overrasket over effekten
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer