Annonsørinnhold

Hæ?! Selena Gomez vasker håret så sjelden?

Kanskje er nettopp det hemmeligheten bak stjernens glansfulle lokker?

Selena Gomez deler sine beauty-tips og favorittprodukter. Foto: NTB Scanpix
Selena Gomez deler sine beauty-tips og favorittprodukter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Er du en av dem som vasker håret hver eneste dag? Visste du at å bruke sjampo hver eneste dag faktisk kan gjøre håret ditt tørt og livløst? Drømmer du om hår som Selena Gomez bør du i alle fall revurdere hårvasken ... Superstjenen har nemlig avslørt at hun kun vasker håret hver fjerde dag, og at hun liker håret sitt aller best når det ikke er helt nyvasket.

SE FLERE SHOPPINGSAKER HER

Heldigvis har også stjernen delt flere av sine beauty-tips. Blant annet hvilke skjønnhetsprodukter hun sverger til. Vi er i alle fall gira på å se litt mer Selena-glam ut, og har lyst til å teste ut flere av produktene.

LES OGSÅ: Her er høstens fines strikkegensere for under 500-lappen

Ansiktsrens er alfa omega for en glødende hud, og Selena har avslørt at hun starter hver morgen med å vaske ansiktet med sin Clarisonic ansiktsbørste.

Hæ?! Selena Gomez vasker håret så sjelden?

Mia2 elektrisk rensebørste gjør dagens rengjøring til en lek, og etterlater huden myk og glødende. Børsten kan kjøpes hos Kicks.

SELENAS FAVORITTMASCARA

- Denne er helt fantastisk! Den renner ikke i det hele tatt. Den er vannfast og den sitter. Jeg elsker den! har Selena sagt til Seventeen Magazine om Lancôme Hypnose mascara.

Hæ?! Selena Gomez vasker håret så sjelden?

Lancôme Hypnose mascara fra Vita

BORT MED HUDORMENE!

For å holde hudormene unna bruker Selena Biore Deep Cleansing Pore Strips. Og ifølge skjønnhetssiden Byrdie er superstjernen fornøyd: - De virker faktisk!

Hæ?! Selena Gomez vasker håret så sjelden?

Biore Deep Cleansing Pore Strips

ØYENSKYGGEN DU VIL ELSKE

Drømmer du om en øyenskygge som gir deg et mer våkent blikk? Da bør du ta en titt på Selenas favorittøyenskygge fra Mac i fargen Naked Lunch.

Hæ?! Selena Gomez vasker håret så sjelden?

Naked Lunch fra Vita

DEN PERFEKTE BARBERKREMEN

- Når jeg skal barbere meg bruker jeg EOS Shave Cream. Den er perfekt fordi den ikke er for tykk, har Selena sagt til beauty-magasinet The Gloss.

Hæ?! Selena Gomez vasker håret så sjelden?

EOS Shave Cream fra Vita

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer