Annonsørinnhold

Opplev en hel øy full av velvære:

Gran Canaria er mer enn bare strender

Oppdag en kanariøy stappfull av hemmeligheter. Og godfølelse.

KROPP OG SJEL: Unn deg selv å oppdage alle mulighetene du finner på Gran Canaria i vinter. Gi kroppen din omsorg, se noe nytt - oppdag skjønnheten i den kanariske naturen. Få med deg solnedgangen over sanddynene i Maspalomas, for eksempel.
KROPP OG SJEL: Unn deg selv å oppdage alle mulighetene du finner på Gran Canaria i vinter. Gi kroppen din omsorg, se noe nytt - oppdag skjønnheten i den kanariske naturen. Få med deg solnedgangen over sanddynene i Maspalomas, for eksempel. Vis mer

Det er lov å drømme seg bort. Det er lov å trenge et avbrekk etter en slitsom høst. Det er lov å lengte til varmen, til følelsen av god helse og velvære. Følelsen av trøtte føtter som masseres av varm strandsand.

Det er lov å drømme seg til en destinasjon som lar deg ta vare på deg selv.

Helt siden Gran Canarias helsebringende kilder av klart vann første gang ble beskrevet på 1600-tallet, har øya vært et ettertraktet reisemål for nordeuropeere som ønsket å skjemme seg bort.

Det er lett å føle seg ung og bra på Gran Canaria. Ikke minst fordi temperaturen holder et sjenerøst gjennomsnitt på 24 grader. Året rundt.

HVILEPULS: På Gran Canaria Wellness' mange velværesentre, kan du senke skuldrene og nyte kanariøyas herlige temperatur. På Hotel Cordial Mogán Playa kan du få en flytende spaopplevelse i bassenget.
HVILEPULS: På Gran Canaria Wellness' mange velværesentre, kan du senke skuldrene og nyte kanariøyas herlige temperatur. På Hotel Cordial Mogán Playa kan du få en flytende spaopplevelse i bassenget. Vis mer

Her kan du senke skuldrene, få varmen i kroppen. Våkne opp en tidlig desembermorgen og nyte solen som står opp over horisonten. Rusle over flisene på hotellet - og inn til en helsebringende behandling på et av Gran Canaria Wellness' mange velværesentre.

VELVÆRE: Velg blant ferieøyas aller beste hoteller, med egne spaavdelinger. Lad opp både kropp og sjel i spaavdelingen på Gloria Palace Royal Hotel & Spa.
VELVÆRE: Velg blant ferieøyas aller beste hoteller, med egne spaavdelinger. Lad opp både kropp og sjel i spaavdelingen på Gloria Palace Royal Hotel & Spa. Vis mer

Naturen på Gran Canaria, med sitt vulkanske jordsmonn og verdens reneste aloevera, byr på en vell av avslapningsmuligheter. Det har Gran Canarias Spa og Talassoterapi-sentre dratt god nytte av.

De ligger i tilknytning til særlige velværehoteller, nøye utvalgt av samarbeidspartnerne for behandlingene de tilbyr.

SPESIALBEHANDLING: Skjem deg bort med en lekker 'Pantai Luar'-behandling på Seaside Palm Beach. Eller book deg inn på en av mer enn 50 andre wellness-behandleringene på Gran Canarias spa- og velværehoteller.
SPESIALBEHANDLING: Skjem deg bort med en lekker 'Pantai Luar'-behandling på Seaside Palm Beach. Eller book deg inn på en av mer enn 50 andre wellness-behandleringene på Gran Canarias spa- og velværehoteller. Vis mer

Derfor blir et besøk på et av hotellene til Be Cordial Hotels & Resorts, Gloria Thalasso & Hotels, Seaside Collection eller Salobre Hotel, Resort & Serenity et besøk du sent glemmer.

Du kan velge og vrake i mer enn 50 forskjellige behandlinger på Gran Canarias spa- og velværehoteller.

Soltørste reisende fra den nordlige halvkulen tilbys alt fra algebehandlinger, hydroterapi og saltbad, hot stone-behandling og sjokoladeterapi - til aromaterapi, quiromassasje og en kombinert spa- og matopplevelse. Alt i deilige omgivelser med profesjonelle behandlere på noen av de mest innovative hotellfasilitene du kan tenke deg.

HOPP I DET: Hotel Cordial Mogán Playa er et av de særlige velværehotellene du kan besøke. Sannsynligvis blir det ikke siste gang du stikker tærne i det lune vannet!
HOPP I DET: Hotel Cordial Mogán Playa er et av de særlige velværehotellene du kan besøke. Sannsynligvis blir det ikke siste gang du stikker tærne i det lune vannet! Vis mer
SPAAVDELING: Når du er ferdig i poolen, kan du ta turen innom Salobre Hotels særlige Be Aloe-spa - og få glede av spesialtilpasset behandling påde best tenkelige fasiliteter.
SPAAVDELING: Når du er ferdig i poolen, kan du ta turen innom Salobre Hotels særlige Be Aloe-spa - og få glede av spesialtilpasset behandling påde best tenkelige fasiliteter. Vis mer

Prøv 'The Aloe Experience' på Salobre Hotel for en totalbehandling av ansikt, kropp og sjel - med økologisk aloevera fra Gran Canaria. På Cordial Mogán Playa Hotel kan du oppleve en unik peelingopplevelse med vulkansk lava, mens du på Gloria Palace Royal kan tilføre huden massevis av oksygen med den spesielle sjokoladeterapien. Eller hva med å bli smurt inn i svalende nattlysolje på Seaside Palm Beach?

OASE: Helt nedtil stranda og det varme vannet ligger Seaside Palm Beach, som byr på de herligste spabehandlinger. Som nabo til Maspalomas' sanddyner byr hotellet på det beste fra to verdener.
OASE: Helt nedtil stranda og det varme vannet ligger Seaside Palm Beach, som byr på de herligste spabehandlinger. Som nabo til Maspalomas' sanddyner byr hotellet på det beste fra to verdener. Vis mer

Med sin stolte historie av velvære som strekker seg århundrer tilbake gjennom tiden, byr Gran Canaria i dag fortsatt på noen av de mest gunstige naturlige omgivelsene for behandling av kroniske sykdommer. Men øya er god for alle. Også nordmenn som trenger å lade batteriene.

FULL PAKKE: På Salobre Hotel, Resort & Serenity disker deres egen Be Aloe Wellness-avdeling opp med alt du kunne drømme om av bortskjemming. Spa og mat, antistress-behandling og en særlig alovera-behandling med økologisk aloevera fra Gran Canaria er bare et lite plukk av utvalget. Og da er ikke engang beliggenheten nevnt!
FULL PAKKE: På Salobre Hotel, Resort & Serenity disker deres egen Be Aloe Wellness-avdeling opp med alt du kunne drømme om av bortskjemming. Spa og mat, antistress-behandling og en særlig alovera-behandling med økologisk aloevera fra Gran Canaria er bare et lite plukk av utvalget. Og da er ikke engang beliggenheten nevnt! Vis mer

Det sørger det milde klimaet, det mineralrike havet og strendene for.

Trenger du medisinsk behandling, skal du vite at Gran Canaria Wellness, Spa & Health - som er et samarbeid mellom kanariske myndigheter og private aktører - jobber tett med noen av øyas fremste medisinske sentre, nemlig San Roque University Hospital, La Paloma Hospital og San José Hospital.

At den medisinske behandlingen du kan dra nytte av på Gran Canaria tilbys til konkurransedyktige priser, gjør vel heller ikke noe. Ikke den ikke-eksisterende ventetiden heller.

TO VERDENER: Om du legger turen innom Gloria Palace Royal Hotel & Spa får du en fantastisk beliggenhet - og muligheter til å dykke ned i velværehotellets rike tilbud av behandlinger.
TO VERDENER: Om du legger turen innom Gloria Palace Royal Hotel & Spa får du en fantastisk beliggenhet - og muligheter til å dykke ned i velværehotellets rike tilbud av behandlinger. Vis mer

Besøk Gran Canaria utenfor allfarvei

Jo, det er deilig med et hotell med gåavstand til havet. Men om du er typen som trakter etter å oppdage - eller gjenoppdage! - hvillken helt unik natur som finnes på Gran Canaria, finnes det råd for deg også.

HIMMELSTEIN: Roque Nublo regnes som et av de største naturlige klippespringene i verden, og ligger midt på Gran Canaria. Et opplagt mål for en vandretur med en storslått panoramautsikt. Samarbeidspartnerne i Gran Canaria Natural & Active har samlet de beste utfluktene på kanariøya.
HIMMELSTEIN: Roque Nublo regnes som et av de største naturlige klippespringene i verden, og ligger midt på Gran Canaria. Et opplagt mål for en vandretur med en storslått panoramautsikt. Samarbeidspartnerne i Gran Canaria Natural & Active har samlet de beste utfluktene på kanariøya. Vis mer

Gran Canaria Natural & Active tilbyr mer enn 40 overnattingsmuligheter - midt i den kanariske naturen.

Finn deres helt egen drømmeplass. Klatre til toppen av øyas vulkanske høydepunkt, nyt kulturen og smakene du bare finner der - utenfor allfarvei.

Viste du at Gran Canarias fantastiske landskap kan tappes på flaske?

Det vet de lokale vinmakerne. De har klart å foredle druene som vokser på vulkanøya, så de tar vare på rikdommen i jordsmonnet. Vinen fra Bodegas Los Berrazales er for eksempel perfekt når den nytes med tropisk frukt og kaffe fra Finca La Laja. Bare for å nevne ett eksempel.

På Gran Canaria kan du skape ditt eget eventyr. Spredt over hele Gran Canaria finnes det nemlig feriehytter og fjerntliggende hoteller - som ikke ligger tilbake fra sine sjønære slektninger når det gjelder tilbud og kvalitet. Men som til gjengjeld byr på omgivelser ingen slår dem på.

Vandreturer, juvturer og sykling - eller kulturelle rundturer, spektakulære raviner og arkeologi på La Fortaleza? Det er opp til deg!

Kanskje frister det å lære mer om de kanariske urinnvånerne som levde på øya i fordums tid?

Med mer enn 200 vandreruter og en natur som ikke bare kan beskrives, men som er et kontinent i miniatyr, byr Gran Canaria på ny utsikt hver dag. Det er fortsatt mye å oppdage på den kjente ferieøya.

Når solnedgangen senker seg over det både karrige og frodige landskapet, hva er vel bedre enn å trekke seg tilbake - kanskje med smaken av Bodega Las Tirajanas prisbelønnede viner på tungen?

UOPPDAGET: Selv om Gran Canaria er nordmenns foretrukne reisedestinasjon, finnes det et vell av naturopplevelser og severdigheter du bare finner til fots.
UOPPDAGET: Selv om Gran Canaria er nordmenns foretrukne reisedestinasjon, finnes det et vell av naturopplevelser og severdigheter du bare finner til fots. Vis mer

Mange av Gran Canarias perler er fremdeles godt bevarte hemmeligheter, som bare kan nås til fots. Gran Canaria Natural & Active samarbeider med de beste arrangørene for å vise deg de mindre kjente sidene av øya.

Opplev havet hver dag - hele året

Gran Canaria med sitt miniatyrkontinent av et landskap ligger om lag 210 kilometer fra den afrikanske kysten og rundt 1250 kilometer fra den nærmeste kysten på det europeiske fastlandet.

Det betyr at havet omringer hele den runde, sammensatte øya.

BØLJAN BLÅ: Ta et dypdykk i det varme havet som omgir Gran Canaria. Gran Canaria Blue sørger for opplevelser i farvannet som omgir øya. Et eldorado for eventyrlystne saltvannskrabber!
BØLJAN BLÅ: Ta et dypdykk i det varme havet som omgir Gran Canaria. Gran Canaria Blue sørger for opplevelser i farvannet som omgir øya. Et eldorado for eventyrlystne saltvannskrabber! Vis mer

På bare én eneste dag kan du oppleve det varme slaraffenlivet på sørkysten, via det mer tempererte medianías-beltet mellom kystene og innlandet til de subtropiske dalstrøkene og skogene, før det går opp, opp og opp inntil du når midten (og toppen!) av øya.

Med 235 kilometer kystlinje sier det seg selv at havet skal brukes. Gran Canaria Blue tilbyr en herlig miks av havnære opplevelser på øya. Uansett om du vil fiske, seile - eller bare ha det gøy!

Dra på hval- og delfinsafari, kos deg med god, gammeldags bananbåt i de varme bølgene, eller prøv deg på SUP-brett, wakeboarding eller klassisk surfing. Utenfor kysten kan du også dykke ned og se på skipsvrak.

Om du hungrer etter litt mer tørrskodde opplevelser, byr Gran Canaria Tri, Bike & Run på sportslige opplevelser i et klima som passer ypperlig til formålet. Hvorfor? Stikkordene er: Varme vintre, milde sommere og et landskap som overrasker rundt hver eneste sving.

STORSLÅTT: Opplev Gran Canaria på sykkelryggen, eller løp gjennom den milde vinter- og sommerlufta. Gran Canaria Tri, Bike & Run innbyr til en aktiv reiseopplevelse for alle sportstyper.
STORSLÅTT: Opplev Gran Canaria på sykkelryggen, eller løp gjennom den milde vinter- og sommerlufta. Gran Canaria Tri, Bike & Run innbyr til en aktiv reiseopplevelse for alle sportstyper. Vis mer

Om du sykler, løper eller går, spiller ingen rolle. Uansett vil du komme til å sette pris på et klima som passer sportsambisjonene dine. Helt uten at du trenger å bry deg om kalenderen melder sommer eller vinter hjemme.

Uansett hva du drømmer om, har Gran Canaria noe å by på. Så tillat deg selv å drømme - og lese om Gran Canaria Wellness, Gran Canaria Natural & Active, Gran Canaria Blue og Gran Canaria Tri, Bike & Runs mange muligheter nå som vinterkulden nærmer seg.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer