Annonsørinnhold

Få brunfarge som varer lengre

Visste du at du kan oppnå gyllen hudtone innenifra? Dessuten blir du raskere brun. Psst! Du bør starte nå...

RASKERE BRUN: Nina Angvik Mathisen (33) synes at brunfargen kommer raskere etter at hun begynte med Betakaroten Gold fra Good for Me.
RASKERE BRUN: Nina Angvik Mathisen (33) synes at brunfargen kommer raskere etter at hun begynte med Betakaroten Gold fra Good for Me. Vis mer

Nå gleder vi oss virkelig til at solen varmer så mye at de tykke klærne vi har brukt i vinter kan byttes ut med lette vårklær og småsko. Tanken på å blottlegge vinterleggene er kanskje ikke like gledelig, for typisk nok gremmes vi hver vår over å måtte vise hud med den lite flatterende fargen.

For hvem vil vel ikke heller møte våren med en gyllen hudtone! Du rett og slett føler deg litt mer bekvem i vårens pasteller og lyse plagg når huden er mer gyllen enn vinterhvit.

Den gode nyheten er at du faktisk kan oppnå gyllen hudtone innenifra ved å spise Betakaroten Gold. Vi har snakket med tre damer som sverger til Betakaroten Gold, og de opplever alle at brunfargen de opparbeider seg i løpet av vår og sommer kommer raskere, er dypere og varer lenge.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

Nina Angvik Mathisen forbereder solsesongen med Betakaroten Gold. - Trenger ikke eksponere meg like mye for solen for å få fargen jeg ønsker meg, sier hun.
Nina Angvik Mathisen forbereder solsesongen med Betakaroten Gold. - Trenger ikke eksponere meg like mye for solen for å få fargen jeg ønsker meg, sier hun. Vis mer

Dypere brunfarge, mindre soleksponering

Nina Angvik Mathisen (33) er daglig leder i frisørsalongen Perfect Hair i Oslo. Som veldig mange andre føler hun seg mer vel når hudtonen er gylden. Dessuten synes hun at huden ser jevnere ut, og at hun ikke trenger å bruke like mye sminke. Frisøren, som har brukt Betakaroten Gold i tre år, merker stor forskjell på hvordan brunfargen utvikles når hun er ute i solen.

- De tre siste årene med bruk av Betakaroten Gold har fargen kommet veldig raskt. Det er jeg veldig fornøyd med, siden jeg ikke ønsker å eksponere meg for så mye sol. Når jeg først er i solen blir jeg raskt brun. Dessuten blir den dyp og holder lenge, sier Nina Angvik Mathisen.

FÅ INTROTILBUD PÅ BETAKAROTEN GOLD HER

Få brunfarge som varer lengre
Betakaroten trenger tid til å bli tatt opp i huden, så det er viktig at du starter allerede nå.

Gyllen glød hele året

Hun forteller at hun aldri har hatt problemer med å bli brun. Men den store forskjellen etter at hun begynte med Betakaroten Gold er at før var fargen kald og matt, selv om hun ble brun. Nå er der i mot fargen mye mer gylden og glødende.

- I vinter har jeg også hatt mer glød i huden, selv om jeg ikke har vært i solen i det hele tatt, sier Nina Angvik Mathisen entusiastisk.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

TRYGT PRODUKT: Julie Kippersund Bratland bruker betakaroten fra Good For Me fordi det er rent og trygt. Dessuten setter hun pris på at Betakaroten Gold er vegansk.
TRYGT PRODUKT: Julie Kippersund Bratland bruker betakaroten fra Good For Me fordi det er rent og trygt. Dessuten setter hun pris på at Betakaroten Gold er vegansk. Vis mer

Mindre soleksem

For Julie Kippersund Bratland (27) er det en skikkelig boost å være brun. Hun føler seg både friskere, sunnere, og litt mer "confident" i lyse klær når huden er mer gyllen.

- Jeg har brukt Betakaroten Gold i cirka 6 år, og når jeg er ute i solen får jeg en brunfarge som er mer langvarig og fin. Men det beste med Betakaroten Gold er at jeg har sluppet soleksem om våren, sier Julie Kippersund Bratland som jobber i butikk i Bergen.

Vi er utdelt med ulik mengde pigmenter i huden, og derfor er det også ulik effekt. Marita Liestøl, hudterapeut

FÅ TILBUD PÅ FØRSTE FORSENDELSE HER

ANBEFALER: Marte Aune, som jobber som servitør på hotell i Stjørdal, anbefaler Betakaroten Gold til alle som vil være brun og fresh året rundt.
ANBEFALER: Marte Aune, som jobber som servitør på hotell i Stjørdal, anbefaler Betakaroten Gold til alle som vil være brun og fresh året rundt. Vis mer

Bedre hud

Marte Aune (24) har brukt Betakaroten Gold i et års tid, men merket raskt Betakaroten Gold sin gode effekt på huden.

- Jeg blir mindre solbrent og får lite soleksem. Huden er heller ikke like tørr lengre og har hele tiden en fin glød.

OPPDAG BETAKAROTEN GOLD HER

Sunn brunfarge hele året

Marita Liestøl (33) har jobbet som hudterapeut i 13 år, og er medeier i salongen Lux i Flekkefjord. Hun forteller at betakaroten er en antioksidant som blir til vitamin A i kroppen.

- Vitamin A har som oppgave å beskytte cellene, og gjør dermed huden generelt frisk og sterk. Betakaroten er også et fargestoff som farger huden innenfra slik at om du alltid har inntak av betakaroten vil huden også ha litt farge året rundt, forklarer hun.

Hun forteller også at hun har kunder som kjøper Betakaroten Gold for kun å motvirke soleksem.

- Det er virkelig verdt å prøve det om du sliter med soleksem om våren, og det er vitamin A som gir den beskyttende effekten, sier Marita Liestøl.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

HUDTERAPEUT: I 2017 åpnet Marita Liestøl (33) og Linett Danielsen Grønsund en salong sammen midt i Flekkefjord sentrum. I 2021 startet de også nettbutikk som har gjort kjempesuksess.
HUDTERAPEUT: I 2017 åpnet Marita Liestøl (33) og Linett Danielsen Grønsund en salong sammen midt i Flekkefjord sentrum. I 2021 startet de også nettbutikk som har gjort kjempesuksess. Vis mer

Slik bruker du produktet

Betakaroten Gold er perfekt til å forberede huden for solsesongen, for å få en dypere farge gjennom sommeren, samt få fargen til å vare lenge utover høst og vinter - uten å ty til andre hjelpemidler.

For best effekt skal du bruke produktet i minimum en måned. Ta to tabletter om dagen sammen væske etter måltid. Husk at kosttilskudd ikke erstatter et variert kosthold, så spis dine grønnsaker også. Betakaroten erstatter heller ikke solbeskyttelse, så husk å bruke en god solkrem.

Hvis du er gravid, ammer eller bruker reseptbelagte legemidler skal du snakke med legen din før du bruker Betakaroten Gold.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer