Annonsørinnhold

Kylie Jenner

Er denne oljen hemmeligheten bak Kylie Jenners plettfrie hud?

Dette har Kylie Jenner på baderomshylla.

Kylie-glød? Ja takk! Foto: NTB Scanpix
Kylie-glød? Ja takk! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra "usynlig" lillesøster til familiens stjerne. Kylie Jenner har vært gjennom litt av en forvandling de siste årene, og markert seg sterkt som beauty- og sminkeekspert med Kylie Cosmetics og hennes verdenskjente "lip kits".

LES FLERE SHOPPINGSAKER HER

Men den vakre 20-åringen bruker ikke bare produkter fra sitt eget merke. Fra hennes "hemmelige" ansiktsolje til den ultimate rouge-fargen. Her er 5 produkter Kylie Jenner har avslørt at hun sverger til.

LES OGSÅ: 7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

Dette er Kylie Jenners beauty-favoritter

Foto: Produsentene, Instagram @kyliejenner
Foto: Produsentene, Instagram @kyliejenner Vis mer

1. Anastasia Beverly Hills Concealer 2. Nip+Fab Glycolic Fix Extreme Night Pads 3. Kiehl's Daily Reviving Concentrate FAce Oil 4. Nars blushi fargen Orgasm 5. Nip+Fab Dragons Blood Fix Plumping Serum

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer