Annonsørinnhold

ROEDE

Enkelt å gå ned i vekt

– Hadde jeg visst at det var så enkelt å gå ned, hadde jeg gjort det for lenge siden, sier Morten Dahl.

IKKE TJUKKAS LENGER: Morten Dahl sier han fant stor hjelp i Roede-appen da han gikk ned fra XL i til L i jakkestørrelse. Foto: Nicolas Tourencce
IKKE TJUKKAS LENGER: Morten Dahl sier han fant stor hjelp i Roede-appen da han gikk ned fra XL i til L i jakkestørrelse. Foto: Nicolas Tourencce Vis mer

- Men jeg hadde ikke greid det uten Roede-appen og det å gå på kurs med en kollega.

Ikke kjempefeit

– Jeg og en kollega meldte oss på Roede-kurs fordi vi ikke hadde lyst til å være tjukkaser lenger, humrer Morten.

- Ikke det at jeg var sånn kjempefeit, men jeg hadde lenge hatt behov for å gå ned 10 kilo. Jeg hadde kanskje ikke sånn trua på det, men nå har jeg i hvert fall gått ned 7 kilo.

Finn ditt Roede-kurs: Der du bor eller på nett

APP: Roede-appen deg et godt bilde på ditt energiinntak opp mot energiforbruket.
APP: Roede-appen deg et godt bilde på ditt energiinntak opp mot energiforbruket. Vis mer

Ikke veldig standhaftig
– En av grunnene til at jeg meldte meg på, sier Morten, er at jeg ikke er veldig standhaftig når det gjelder meg selv. Det er nesten for galt, for jeg er en mester til å holde avtaler med kunder, men hvis jeg sier til kona at nå skal jeg ikke spise godteri, så spiser jeg likevel. Jeg må ha litt press, og det er vel en av grunnene for at jeg falt for Roede. Jeg har ikke lyst til å komme på kurs på tirsdager og ha gått opp i vekt.

Veddemål

– Jeg og kollegaen min har laget et veddemål om at den som har gått ned minst, vippser 100 kroner til den andre, forteller Morten.

- Det er morsomt med litt konkurranse rundt det. Hvis jeg ikke gikk sammen med ham, hadde jeg helt sikkert gått på en smell, for det finnes jo tusen unnskyldninger for ikke å møte opp.

Genial app

Alle som går på Roede-kurs, får en app hvor de legger inn alt de spiser. Dette er enkelt lagt opp. Man kan for eksempel skanne strekkodene på matvarer.

Prøv Roede-appen i 14 dager for kun kr 1,- (deretter kr 99,- per måned)

– Uten å bruke den appen og legge inn hva jeg putter i kjeften, hadde jeg ikke klart det, sier Morten.

- Da hadde jeg prøvd å lure meg selv og sagt at jeg starter i morgen.

Høyt blodtrykk

– Jeg har hatt litt høyt blodtrykk, og jeg har vært plaget med veldig mye vondt i hodet. Nå har jeg ikke målt trykket på nytt, men etter at jeg begynte på Roede, har jeg ikke hatt vondt i hodet en eneste dag. Det kan være tilfeldig, men jeg innbiller meg at det kommer av at jeg har begynt å spise mye sunnere.

FØLER SEG BEDRE: Morten spiser sunner er ikke lenger plaget med hodepine. Foto: Nicolas Tourencce
FØLER SEG BEDRE: Morten spiser sunner er ikke lenger plaget med hodepine. Foto: Nicolas Tourencce Vis mer

Ett skritt av gangen

– Nei, jeg liker ikke å trene, sier Morten.

- Jeg har gått litt tur, men det er ikke mye. Det får bli det neste, at jeg begynner å bevege meg litt mer. Jeg må ta ett skritt av gangen. Jeg kan jo ikke bli sånn supersunn. Men jeg må si at det gir mersmak at da jeg kjøpte meg ny jakke nylig så gikk jeg for Large i stedet for Xtra Large.

Ingen forskjell

– Jo, jeg har forandret meg, sier Morten

- Men det er sånne usynlige grep som jeg tviler på at folk rundt meg legger merke til. Det jeg har lært på kurs er å ta de riktige valgene. I stedet for å spise pålegg som har dobbelt så mange kalorier, har jeg prøvd å finne andre pålegg som har færre kalorier. Det er bare enkle grep. Det er egentlig så banalt, men du må få hjelp, noen må fortelle deg hvordan du skal gjøre det. Og så vet jeg med meg selv at jeg hadde ikke klart ett gram av det hvis ikke jeg hadde gått på Roede.

Finn ditt Roede-kurs: Der du bor eller på nett

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer