Luke Mabbott og Lucie Donlan:

- En kveld vi aldri vil glemme

Etter halvannet år sammen har paret tatt forholdet et steg videre.

FORLOVET: Luke Mabbott og Lucie Donlan har blitt forlovet. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORLOVET: Luke Mabbott og Lucie Donlan har blitt forlovet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Love Island»-profilene Luke Mabbott (26) og Lucie Donlan (23) kunne søndag avsløre at de nå har tatt forholdet et steg videre.

De har nemlig forlovet seg.

Turtelduene delte den gledelige nyheten på Instagram, samtidig som de avslørte detaljer fra Mabbotts frieri, som skal ha vært av den romantiske sorten. Det skriver den britiske avisen The Sun.

Nyforlovet par

Det romantiske frieriet skal ha funnet sted utendørs i Finland, rett ved nordlyset som tilfeldigvis dukket opp under den storslåtte anledningen.

På det søte bildet som duoen har delt er de pakket godt inn i matchende vinterjakker mens de gir hverandre et kjærlig kyss. Donlan viser også stolt frem den skinnende forlovelsesringen.

FIKK JA: Realityparet skal gifte seg. Foto: David Fisher/Shutterstock
FIKK JA: Realityparet skal gifte seg. Foto: David Fisher/Shutterstock Vis mer

«Fru Mabbott skal du bli. Nordlyset dukket opp til det perfekte øyeblikket for å stille spørsmålet. En kveld vi aldri vil glemme», skriver Mabbott til bildet etterfulgt av en emoji i hjerte.

Donlan har også delt det samme bildet på sin Instagram.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

I anledning forlovelsen har også flere av «Love Island»-kollegene gratulert paret. Blant dem er Maura Higgins (31), som var med i realityseriens femte sesong, samtidig som Donlan.

«Dette kommer til å bli tidenes drømmebryllup, elsker dere begge», skriver hun.

«OMGGGG!!!!! Gratulerer», skriver Molly Smith (25), som fant kjærligheten med Callum Jones (25) under sesong seks.

HØY PULS: Deltakerne skal øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det går ikke helt som det skal for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Dom Lever (26), som var med i sesong tre, har også benyttet anledningen til å gratulere duoen.

«Godt gjort, kompis. Gratulerer», skriver han.

Kjærlighet ved første blikk

Selv om både Mabbott og Donlan tidligere har vært deltakere i det populære datingprogrammet «Love Island», var de imidlertid ikke å se i samme sesong.

Sistnevnte var med i 2019-sesongen, mens Mabbott var deltaker året etter. De fant hver sin partner under oppholdet, men det ble slutt mellom begge parene.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

Da de begge var single sjekket Donlan opp Mabbott via Instagram. Ifølge sistnevnte var det «kjærlighet ved første blikk».

Paret ble til slutt sammen sommeren 2020. Romansen bekreftet Mabbott i form av et bilde av de to iført våtdrakter på stranden.

- Luke var ikke singel lenge etter bruddet med Demi og Lucie er drømmekvinnen hans. Luke kan ikke tro hvor flaks han har, fortalte en kilde til The Sun den gang.

LES OGSÅ: Forlovet tre måneder etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer