ANNONSØRINNHOLD

Vi elsker Beyonces leppestift! Foto: Instagram @beyonce
Vi elsker Beyonces leppestift! Foto: Instagram @beyonceVis mer

Elsk Elsk Elsk! Vi må ha Beyonces leppestift NÅ!

Perfekt til solkysset hud i sommer.

Rett fra stranden til fest! Beyonces korallfargete lepper får oss til å hoppe av glede! Gi huden pleie med en enkel BB-krem, dropp øyesminke og la leppene være i fokus. Med korallfargete lepper blir sommer-looken komplett! Perfekt til solkysset hud og rufsete saltvannshår.

LES OGSÅ: BB-kremene for deg som vil droppe foundation i sommer

LES OGSÅ: Trendalarm! Nå vil alle ha "Gigi-brillene"

Elsk Elsk Elsk! Vi må ha Beyonces leppestift NÅ!

1. Absolu Rouge Matte #184 fra Lancôme 2. Leppestift i fargen Crazy Tangerine fra Lancôme 3. Leppestift i fargen Coral Tulip fra Clarins

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.