Annonsørinnhold

Vita Pura
SOMMERGLØD: Hva hører vel sommeren mer til enn en jevn, langvarig brunfarge? Med Royal Tan tar du også vare på huden, neglene og håret i sommervarmen.
SOMMERGLØD: Hva hører vel sommeren mer til enn en jevn, langvarig brunfarge? Med Royal Tan tar du også vare på huden, neglene og håret i sommervarmen. Vis mer

Drømmer du også om naturlig, gyllenbrun sommerhud?

Du har kanskje hørt om betakaroten? Stoffet finnes i blant annet gulrøtter - og gir sommerfarge. Bare pass på at du ikke blir mer guloransje enn brun!

Vent litt, tenker du kanskje. Betakaroten? Da blir jeg jo oransje som en gulrot!

Og ja, det kan du ha rett i. Betakaroten er etter hvert blitt et kjent virkestoff i kremer og kosttilskudd for å skape sommerglød i huden. Det ikke alle er klar over, er at fargestoffet betakaroten er så kraftig at det faktisk kan gi huden en gulaktig farge ved høyt inntak. Ikke akkurat noe å trakte etter i bikinisesongen.

Heldigvis finnes det et annet naturlig fargestoff som kan balansere gulfargen.

BLACK CARROT: Det mørke fargestoffet black carrot motvirker at betakarotenet forvandler deg til en oransje gulrot, en risiko som er til stede ved andre betakaroten-produkter.
BLACK CARROT: Det mørke fargestoffet black carrot motvirker at betakarotenet forvandler deg til en oransje gulrot, en risiko som er til stede ved andre betakaroten-produkter. Vis mer

I det norskutviklede kosttilskuddet Royal Tan - hvor betakaroten er hovedinngrediensen - er det tatt i bruk et nytt, unikt fargestoff som heter Black carrot. Det kommer fra anthocyaniner - og er med på å gi blomster, bær og frukter sin rød-blå farge. Rødkål og bjørnebær, for eksempel.

At black carrot i tillegg bidrar til å gjøre brunfargen enda dypere og enda mer gyllen, er bare en bonus. Kombinasjonen av betakaroten og black carrot gir deg den varige brunfargen du lengter etter. Samtidig booster du kroppens immunforsvar!

Sånn virker betakaroten på huden

Hva har gulrøtter, papaya og gresskar til felles med huden vår? Jo, som du allerede har gjettet, gir betakaroten både oss og grønnsakene farge!

ØKOLOGISK: Royal Tan består av 100 % naturlige, økologiske ingredienser - og virkemidler som både gjør deg brun og styrker hudens forsvar.
ØKOLOGISK: Royal Tan består av 100 % naturlige, økologiske ingredienser - og virkemidler som både gjør deg brun og styrker hudens forsvar. Vis mer

Når solstrålene treffer huden, setter kroppen i gang med å produsere fargepigmentet melanin, som gjør oss sommerbrune. Men den varige, dype brunfargen kommer også innefra: Når vi får i oss betakaroten, blir det omdannet til vitamin A i kroppen. Og vitamin A booster kroppens produksjon av nettopp melanin.

Men om du skulle få sommergløden av å spise gulrøtter, måtte du spise ekstremt mange. Da er det lettere å få litt kraft fra Royal Tan - som er breddfullt av betakaroten.

Og ikke bare dét - når brunfargen kommer innefra, blir du både raskere brun og bevarer brunfargen lengre. At betakaroten på denne måten også beskytter huden mot skader og frie radikaler, i tillegg til å øke motstandskraften mot rynker, er ikke akkurat dumt når vi så smått nærmer oss sommersesongen!

Naturlige ingredienser

Royal Tan inneholder 15 mg betakaroten per dagsdose. Det gjør kosttilskuddet til et av Norges mest potente betakaroten-produkter. Kosttilskuddet inneholder nøye sammensatte virkestoffer som alle har dokumentert effekt for å gi deg sommergløden i huden.

Royal TANs virkestoffer:

Kosttilskuddet består av økologiske, naturlige ingredienser. Her er de viktigste:

  • Betakaroten: Blir omdannet til vitamin A. som inngår i produksjon av farvepigmentet melanin, som gir deg raskere og mer varig brunfarge. Beskytter også huden mot frie radikaler og skader. Og jaggu hjelper det ikke på å utsette hudens aldringsprosess også!
  • Kobber: Ikke bare inngår kobber i kroppens produksjon av melanin - som bidrar direkte i prosessen med å gi mørkere hudfarge. Kobber står også for produksjon av elastin i bindevevet. og dette stoffet gjør huden smidig og glatt.
  • Kollagen: Det viktigste proteinet i bindevevet vårt. Det gjør huden glatt, og fin, motvirker rynker og aldrende hud. Er også bra for leddene og for å bevare kroppens fleksibilitet.
  • Sink: Beskytter celler mot oksidativt stress og er avgjørende for å minske rynker, tørr hud, strekkmerker og et svekket immunforsvar. Styrker også hår og negler.

Royal Tan er økologisk, glutenfritt, fritt for genmodifiserte planter (GMO) og er laget helt uten gelatin.

I tillegg til betakaroten - som er hovedingrediensen i Royal Tan - består kosttilskuddet av sink, kollagen og kobber. På hver sin måte bidrar til disse til å gjøre huden din sterkere, glattere - og sunnere! I tillegg til at flere av de nøye utvalgte ingrediensene er direkte involvert i produksjonen av melanin.

Kåret som testvinner

Da Hardworkout.no skulle finne fram til det beste betakaroten-produktet i landet, gikk Royal Tan av med seieren og ble kåret som testvinner.

TESTVINNER: Royal Tan ble kåret som best i test i Hardworkout.no sin test av betakaroten.
TESTVINNER: Royal Tan ble kåret som best i test i Hardworkout.no sin test av betakaroten. Vis mer

To viktige råd:

  • Noen grupper - for eksempel røykere og gravide - burde unngå å bruke betakarotenprodukter.
  • For best mulig effekt bør Royal Tan inntas over en lengre periode, slik at kroppen oppnår et optimalt nivå for best virkning.

I tillegg til å skrive artikler om trening, kosthold og helse, gjennomfører magasinet produkttester - og setter opp topplister. Det er Torbjørn Høstmark Borge, som har lang erfaring fra sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, som er ansvarlig redaktør.

Han forteller at Royal Tan havner på topp ikke bare fordi kosttilskuddet er et av de mest potente på markedet.

- Det finnes mange typer betakaroten-produkter på markedet, men det er ingen som leverer en totalpakke som Royal Tan gjør med sine virkestoffer og gjennom å være en ypperlig kilde til betakaroten. Her snakker vi et lettopptakelig og effektivt produkt.

Hardworkout.no peker på at Royal Tan også er mettet med andre, positive virkestoffer - som gjør at det skiller seg ut i betakarotenjungelen.

- Dette gjør at Royal Tan er mer enn «bare» et kraftig betakaroten. Det er snakk om et komplett skjønnhetsprodukt, sier Høstmark Borge.

GULROTHEMMELIGHET: Betakaroten - som finnes i blant annet gulrøtter - er et stoff som blir omgjort til vitamin A i kroppen. Det er hemmeligheten bak brunfargen.
GULROTHEMMELIGHET: Betakaroten - som finnes i blant annet gulrøtter - er et stoff som blir omgjort til vitamin A i kroppen. Det er hemmeligheten bak brunfargen. Vis mer

Med sitt innhold av sink, kollagen og kobber, bidrar Royal Tan til å styrke hudens motstandskraft, gi deg et mer glansfullt og slitesterkt hår, sunnere negler - og tenner.

Huden er vårt største organ, og når vi får i oss det vi trenger av næringsstoffer, reparerer den seg selv ganske raskt. Men når vi passerer 25 år begynner helingsprosessen å gå langsommere.

Det viktigste proteinet for huden vår er nettopp kollagen, som Royal Tan inneholder. Kollagen er blant annet ansvarlig for å opprettholde hudens struktur og elastisitet. Om vi mangler kollagen, vil huden bli tørr og sår, gjerne med sprekker og - du gjettet det - flere rynker. Mer kollagen bidrar til jevn og glatt hud med en sunn glød.

Kobber sørger for få friskt oksygen ut til cellene og vevet i kroppen - og inngår direkte i produksjonen av melanin - kroppens eget bruningspigment. Sink er et mineral som beskytter cellene mot oksidativt stress, som best kan sammenlignes med det som skjer når en spiker ruster. Hvis du vil ha en sterk, sunn hud, er sink og andre mineraler en veldig god idé.

NATURLIG: Med Royal Tan får du ikke bare en varig, dyp brunfarge. Du tar også vare på huden - kroppens største organ - i sommersola.
NATURLIG: Med Royal Tan får du ikke bare en varig, dyp brunfarge. Du tar også vare på huden - kroppens største organ - i sommersola. Vis mer

Dropp de dyre kremene!

Forskning har slått fast at kollagen som opptas av kroppen gjennom kosttilskudd er mer effektivt enn kollagen som er tilsatt hudkremer. Kollagenmolekylene i kremer er for store til at de kan absorberes av huden. Det betyr at de ikke får gjort nytten sin. Og det gjelder uansett hvor dyr kremen er!

Et daglig tilskudd av Royal Tan er en enkel måte å tilføre kroppen ikke bare kollagen, men ikke minst også betakaroten. Uten at du skal spise alle gulrøttene i hele verden for å skaffe deg sommerkuløren!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer