Annonsørinnhold

Disse julegavene lukter svidd gummi og smaker adrenalin

Robert (46) fra Larvik fikk realisert sin store drøm. Lenger ned i saken kan du lese mange andre tips til Norges 900 beste opplevelsesgaver - og det er langt fra bare motorsport ....

Bilde av Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad.
Bilde av Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad. Vis mer

Det å finne de perfekte julegavene år etter år er ikke enkelt, og det blir mer utfordrende for hvert år. For hva gir man egentlig i julegave til den som har alt? Hvis du skal følge gavetrenden som fortsetter å bre seg over hele Norge, er svaret opplevelsesgaver.

Hva er egentlig en opplevelsesgave?

Det er gaver som kan oppleves: en aktivitet, reise, attraksjon, overnatting eller lignende. Norge bugner over av gode opplevelser, men det er ikke alltid like lett å vite hvordan man kan gi dem bort som gaver.

Disse julegavene lukter svidd gummi og smaker adrenalin

Gaver som blir til minner for livet

Dette bestemte YouWish seg for å gjøre noe med. Siden 2013 har de samlet over 900 av Norges beste opplevelser på ett sted, noe som gjør det enkelt for deg å kjøpe opplevelser som gave til de du er glad i.

Opplevelser er perfekte gaver til de som har alt

Opplevelser er flotte gaver som gir minner for livet. Opplevelser glemmes ikke bort i en skuff, støves ned i en bod eller går i stykker. En opplevelse er en gave man kan glede seg til og se tilbake på med et smil i årene som kommer.

Velg blant 900+ opplevelsesgaver hos YouWish.no

Opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad.
Opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad. Vis mer

Supersportsbil Speedtest er årets store julegavefavoritt

Det er ikke mange som kan si at de har sittet bak rattet i en heftig supersportsbil. Nå kan du gi bort en gave som realiserer nettopp denne drømmen! På YouWish.no finner du et stort utvalg av kjøreopplevelser innen motorsport og supersportsbiler. Alt fra opplevelser hvor man kan prøvekjøre Ferrari og Lamborghini på motorvei eller flystripe, til BMW på racerbane!

- Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser, alt fra unike overnattinger til alpakkavandringer og Italiensk dinner date, men sportsbiler er en av de desidert største bestselgerne blant gavekjøpere, sier Björn Trolin, daglig leder i YouWish.

- Dette er den perfekte julegave for å overraske din bilinteresserte pappa eller kjæresten din. Jeg sier, glem vinflasken eller FIFA-spillet du har tenkt på i år, og overrask heller en du er glad i med en kjøreopplevelse og et minne for livet, smiler Trolin.

Kona til Robert (46 år) fra Larvik ville overraske mannen sin med noe hun visste han kom til å elske - Slik ga hun bort en gjennomtenkt julegave

Opplevelsen Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad.
Opplevelsen Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad. Vis mer

Robert (46 år) fra Larvik fikk gavekort på opplevelsen “Lamborghini Speedtest” i julegave av sin kone i fjor.

- Det var fantastisk moro å få oppleve et slikt råskinn av en Lamborghini. Lyden, akselerasjonen og hele rammen rundt opplevelsen var bare helt fantastisk! Vi startet med en liten kjøretur i normalt tempo, med en illsint motor i andre enden av gasspedalen. Reaksjonen var kontant, og jeg kjente virkelig suget og kroppen som ble presset mot setet, forteller Robert.

Bare tanken på opplevelsen gir ham et salig smil

- Vi ble møtt av et profesjonelt og rutinert apparat, som gjorde opplevelsen helt perfekt. Hele opplegget var veldig godt gjennomført. Jeg fikk presise og korte beskjeder, og instruktøren var veldig ivrig, smiler han.

- Bare tanken på opplevelsen får frem et salig smil. Det er definitivt noe som er en opplevelse for livet, så ja, dette vil jeg gjerne gi videre, avslutter han fornøyd.

Se årets julegavetips blant 50+Motorsport og Supersportsbiler her

Bilde av den nye racerbanen på Vinstra Motorsportarena. Lokalisert i et fantastisk fjellmiljø.
Bilde av den nye racerbanen på Vinstra Motorsportarena. Lokalisert i et fantastisk fjellmiljø. Vis mer

Spektakulær fjellracing på Vinstra er årets store nylansering!

Etter nok en suksessfull sesong for kjøreopplevelser, har det blitt lansert en ny rekke med opplevelser i Norge som lar deg kjøre BMW på racerbane på Vinstra Motorsportarena.

- Tidligere i 2022 lanserte vi blant annet opplevelsen “Kjør BMW på racerbane”, der man får prøve seg som racerbilsjåfør i en bil med heftig motor,” forteller Mona Helgeland, kategoriansvarlig i YouWish.

- Det å kunne sette seg bak rattet på en rå sportsbil og høre lyden av motoren som ruser, er en opplevelse som kundene våre har vært overveldende fornøyd med.

- Vi selger tre ulike pakker med kjøring av BMW på Vinstra, som varierer med tanke på antall runder som er inkludert og selvsagt også prismessig. Disse er basis, Deluxe og Premium. Dette gjør at det finnes en uforglemmelig pakker for ulike budsjett, forteller Helgeland.

Vinstra Motorsportarena ligger i et naturskjønt fjellmiljø i Gudbrandsdalen, ikke langt fra Lillehammer, og det å besøke motorsportarenaen er en opplevelse i seg selv.

Bilde fra Vinstra Motorsportarena.
Bilde fra Vinstra Motorsportarena. Vis mer

En fartsfylt opplevelse med strålende fornøyde kunder

- Vinstra Motorsportarena er bygget for 15 forskjellige grener og kan ha opptil 6 forskjellige motorsporter samtidig, forteller Per Christian Håveødegård, daglig leder hos Vinstra Motorsportarena.

- Vi har hatt alt fra elbiler til eventbiler med BMW konkurranser, til bilcross og dragracing. Det er mye moro som skjer oppe på Vinstra - det lukter mye svidd gummi, ler Håveødegård.

- Kunder er strålende fornøyde fra årets sesong. Vi har mange spennende planer og ideer for fremtiden, og kjøring med Porsche er en aktivitet vi ser frem til, avslutter han.

Les mer om Kjør BMW på racerbane her

Disse julegavene lukter svidd gummi og smaker adrenalin
Bilde av opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest.
Bilde av opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest. Vis mer

Å kjøre både Ferrari og Lamborghini er drømmen for mange

Å få prøvekjøre en bil i tre millioners klassen er en helt rå opplevelse som få kan si de har opplevd. Det å kjenne hestekreftene gripe fatt i kroppen i det man trykker ned pedalen og akselererer ut fra startstreken, er noe helt unikt. Dette er noe mange drømmer om å oppleve i en bil som Lamborghini eller Ferrari.

Nå kan du enkelt gi bort muligheten til å kunne prøvekjøre både Lamborghini og Ferrari på motorvei eller få en skikkelig adrenalinfylt opplevelse på en 800 meter lukket bane.

- Mens kundene våre står og venter på at det er deres tur til å kjøre, kan man se gleden og spenningen i øynene deres. De store glisene sier det meste når de kommer ut av bilen etter kjøreturen, sier Mona Helgeland, kategoriansvarlig for supersportsbiler i YouWish.

- Tilbakemeldingene har også vært fantastiske! Det er spesielt gøy å se at det har vært en god del kvinner som har prøvd seg bak rattet under denne sesongen, avslutter hun.

Se årets julegavetips på Ferrari og Lamborghini opplevelser her

Slik overrasket familien til Dag Tony (50 år) han med en julegave som passet hans hobbyer og interesser

Dag Tony fra Holter mottok opplevelsen “Lamborghini Speedtest” av sin kone, datter og sønn i julegave.

Disse julegavene lukter svidd gummi og smaker adrenalin

- Dette var for meg som motor- og bilinteressert en utrolig stor opplevelse,” forteller Dag Tony.

- Dette kan vanskelig beskrives med andre ord enn rått, intens med mye lyd! Rett og slett helt topp!

Sitter igjen med minner for livet

- Lyden av kreftene i motoren, de vanvittige kjøreegenskapene og en voldsom akselerasjon som gikk opp i hastighet under trygge, kontrollerte forhold. Jeg har bilder både i hodet, og på mobilen som jeg kan garantere at aldri blir slettet. Jeg kunne ikke fått en bedre gave, dette var helt innertier, smiler han fornøyd.

Julegavetips 2022 - Årets beste opplevelsesgaver

Bilde av Ølsmaking for to, Whiskysmaking med destilleriomvisning, Indoor skydive og Pilot for en dag. (Fra venstre til høyre.)
Bilde av Ølsmaking for to, Whiskysmaking med destilleriomvisning, Indoor skydive og Pilot for en dag. (Fra venstre til høyre.) Vis mer

Til han fra 300 kr - Årets julegavetips 2022

1. Indoor skydive (Bestselger)

2. Fly F-16 simulator (Nyhet)

3. Pilot for en dag

4. Whiskysmaking med destilleriomvisning

5. Stand Up-kveld for to

6. Flysimulator 737 - 800

7. RIB safari

8. Ølsmaking for to - Populær!

9. Leirdueskyting for to

10. VR Escape Room

Se 400+ julegavetips til han hos YouWish.no

Bilde av Vinsmaking med italiensk tapas i Drammen, Alpakkavandring for to i Stavanger, Hundekjøring i Geilo, og Maling og middag i Oslo. (Fra venstre til høyre.)
Bilde av Vinsmaking med italiensk tapas i Drammen, Alpakkavandring for to i Stavanger, Hundekjøring i Geilo, og Maling og middag i Oslo. (Fra venstre til høyre.) Vis mer

Til henne fra 199 kr - Årets julegavetips 2022

1. Alpakkavandring for to (Bestselger)

2. Vinsmaking med italiensk tapas (Nyhet)

3. Maling og middag

4. Luksusbehandling

5. Hylleblomstsmaking med omvisning

6. Salsakveld for to

7. Hundekjøring

8. Aurora Camp (Nyhet)

9. Spøkelsesvandring for to

10. Fjordcabins

Se 400+ julegavetips til henne hos YouWish.no

Bilde av Lamborghini Speedtest, Ferrari og Lamborghini på landevei, Ferrari vs Lamborghini Speedtest og Kjør BMW på racerbane. (Fra venstre til høyre.)
Bilde av Lamborghini Speedtest, Ferrari og Lamborghini på landevei, Ferrari vs Lamborghini Speedtest og Kjør BMW på racerbane. (Fra venstre til høyre.) Vis mer

Motorsport og supersportsbiler fra 790 kr - Årets julegaver 2022

1. Lamborghini Speedtest (Bestselger)

2. Kjør Ferrari

3. Kjør BMW på racerbane (Nyhet)

4. Ferrari vs Lamborghini Speedtest

5. Kjør Ferrari & Lamborghini (Drømmeopplevelse)

6. Gokart for to

7. Motorcross på bane

8. Kjør en Formel 1-bil (Eksklusiv)

9. Kjør BMW på racerbane deluxe

10. Supersportsbil Speedtest Deluxe

Se 25+ Motorsport- og Supersportsbil-opplevelser hos YouWisn.no

Disse julegavene lukter svidd gummi og smaker adrenalin

Unike overnattinger fra 590 kr - Gi en spektakulære julegave 2022

1. Dome Glamping (Bestselger)

2. Natt i svevetelt

3. Mirror cabin (Ny lokasjon)

4. Natt i tretopphytte

5. Aurora Camp

6. Fjordcabins (Nyhet)

7. Natt i fjelltopphytte

8. Igloo Dome

9. Alpakkaglamping

10. Birdbox

Se 50+ unike overnattinger hos YouWish.no

Bilde av Spesialbehandling, Klassisk behandling, Aromamassje og Massasje. (Fra venstre til høyre).
Bilde av Spesialbehandling, Klassisk behandling, Aromamassje og Massasje. (Fra venstre til høyre). Vis mer

Spa og velvære fra 290 kr - Årets mest behagelige julegaver 2022

1. Massasje (20+ lokasjoner)

2. Spapakke klassisk

3. Luksusbehandling

4. Duobehandling

5. Parfloating (Bestselger)

6. Behandling for han

7. Privat sauna

8. Isbading og IR sauna (Nyhet)

9. Vippeløft

10. Pedikyr og fotmassasje

Se 120+ Spa- og velværeopplevelser hos YouWish.no

Bilde av “Fjordcabins”, “Natt i tretopphytte”, “Hundekjøring deluxe” og “Rafting”.
Bilde av “Fjordcabins”, “Natt i tretopphytte”, “Hundekjøring deluxe” og “Rafting”. Vis mer

Opplevelsesgavekortet feirer 900+ opplevelser

Med Opplevelsegavekortet velger du beløpet, og gavemottaker velger selv opplevelsen. Perfekt gave når du ønsker å gi bort muligheten til å velge selv. Opplevelsesgavekortet har vist seg å være en svært populær gave. Over 34.000 fornøyde kunder har kjøpt gavekortet. 2022 var et rekordår for Opplevelsesgavekortet som nå feirer 900+ opplevelser.

Opplevelsesgavekortet med eGavekort elle gaveeske kan du se her

Utvalgte kategorier

Eventyr og action (250+ opplevelser)

Kulinariske opplevelser (250+ opplevelser)

Cruise og kos (40+ opplevelser)

Unike overnattinger (50+ opplevelser)

Barn og familie (200+ opplevelser)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer