Annonsørinnhold

Dette er stjernenes "hemmelige" favorittparfyme

Kjendiser, moteblader og bloggere verden hyller it-duften fra Le Labo.

Emilia Clarke fra Game Of Thrones, moteikon Alexa Chung og skuespiller Emma Roberts er bare noen av parfymens celebre fans. Foto: NTB Scanpix
Emilia Clarke fra Game Of Thrones, moteikon Alexa Chung og skuespiller Emma Roberts er bare noen av parfymens celebre fans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å fornye deg på duftfronten? Da kan denne kjendisfavoritten Santal 33 fra parfymehuset Le Labo være et knalltips. Duften har lenge vært en godt bevart hemmelighet blant hipsterne i New York (Le Labos hjemby). Siden oppstarten i 2006 har parfymehuset lansert en rekke dufter, men det er altså Santal 33 som har fått mest oppmerksomhet - og flest stjernefans.

- Jeg har aldri fått så mye komplimenter for hvordan jeg dufter som når jeg bruker Santal 33, har Emilia Clarke uttalt til Harper's Bazaar.

DEN PERFEKTE VENNINNEGAVEN

It-jenta og moteikonet Alexa Chung sverger også til Santal 33, det samme gjør skuespiller Emma Roberts.Er du nysgjerrig på duften kan den kjøpes via linkene under bildet.

Dette er stjernenes "hemmelige" favorittparfyme

1. Santal 33 parfymeolje fra Le Labo 2. Santal 33 roll-on-parfyme 3. Santal 33 parfyme i fastform 4. Santal 33 eau de parfum

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer