Annonsørinnhold

Dennis digger gaming - helst med en kald energidrikk

I den rekkefølgen. Det er bare én ting som har irritert han i åresvis.

YOUTUBE-STJERNE: Dennis Vareide slo gjennom på YouTube med en video som ble sett hele 139 millioner ganger.
YOUTUBE-STJERNE: Dennis Vareide slo gjennom på YouTube med en video som ble sett hele 139 millioner ganger. Vis mer

– Kvalitetstid for meg?

Dennis Vareide tenker seg ikke så veldig lenge om før han svarer:

– Det er når jeg spiller online med kompiser, og vi får fullstendig latterkrampe, sier han.

– Her om dagen skulle vi teste et online-spill som heter Among us. Det er et sosialt spill hvor én av spillerne spiller en morder og den eneste som vet det er morderen selv. De andre skal prøve å finne ut hvem morderen er. Vi skulle bare sitte i én time, men plutselig var det gått fem timer - og vi lo oss skakk hele tiden. Vi måtte bare gi oss. Livet begynte å ta oss igjen. Det var baby—call´er og samboere som dro oss ut av det til slutt, ler Dennis.

ISING I TENNENE: Dennis Vareide har har lenge irritert seg over ising i tennene - helt til nå. Vis mer

Gaming ble levebrødet

Dennis er godt over snittet interessert i gaming. Og det har han klart å skape et godt levebrød av også. Allerede som ung gamer fikk han en enorm respons på sine videoer fra Minecrafts mystiske verden. Det toppet seg da én enkelt video ble vist absurde 139 millioner ganger.

Dermed var karrieren som YouTuber satt og han har i dag landets mest populære norskspråklige YouTube-kanal. Han har også hatt suksess på lineær TV, blant annet i Farmen Kjendis og Kjendis søker kjæreste. Selv om gaming har vært en såpass stor del av livet hans, er han på ingen måte blitt lei.

– Det er alltid allright å spille gode gamle spill med gamle venner. Da går det i Counter Strike og Dota 2. Det er klassikere som vi har spilt sammen i åresvis. Vi går aldri lei av de, sier Dennis.

Dennis erkjenner at snack og iskald drikke hører naturlig hjemme ved siden at tastaturet når han gamer.

– Heldigvis er jeg betraktelig sunnere nå enn jeg var under min oppvekst. Det er helt sikkert. Jeg har merket etterhvert at forbrenningen har stoppet opp. Det kan ikke bli så mye burritos potetgull lenger, ler han.

KALD DRIKKE ER ET PROBLEM: Når Dennis gamer, liker han å drikke kald energidrikke. Det kan by på problemer.
KALD DRIKKE ER ET PROBLEM: Når Dennis gamer, liker han å drikke kald energidrikke. Det kan by på problemer. Vis mer

Energidrikk et ´must´

– Men jeg må innrømme at koffein, det trenger man når man gamer. Og da blir det energidrikk, som jeg er veldig glad i. Og den må selvsagt være iskald. Jeg må ha litt av den klassiske gameren i meg.

Dennis Vareide har imidlertid hatt én stor utfordring som har plaget han i åresvis. Når den iskalde energidrikken helles innpå, skjærer det en plagsom ising i tennene.

– Det er skikkelig irriterende. Når man endelig skal sette seg ned og kose seg, så ødelegger det jo litt av stemningen.

Ising i tennene oppstår når den mykere, indre delen av tannen som kalles dentin, blir eksponert for enten kald, syrlig eller varm drikke. Energidrikk, som Vareide elsker å helle nedpå under spillingen, er både svært syrlig, og ikke minst kald. Da kan man godt kjenne den skarpe, irriterende smerten bite tak.

– Hvordan skal man beskrive det? Følelsen henger på en måte bak tennene, en sånn irriterende ising som bare gjør vondt rett og slett. Og så får man ikke gjort noe med det, føles det som i alle fall. Det ødelegger litt av den gode gaming-stemningen, sier han.

– Jeg har prøvd en hel del ting for å bli kvitt dette her. Det som har funket best er Sensodyne tannkrem, forteller han og legger til at isingen nesten er borte nå.

SENSODYNE HJELPER: Etter at Dennis begynte med Sensodyne tannkrem, har isingen nesten forsvunnet.
SENSODYNE HJELPER: Etter at Dennis begynte med Sensodyne tannkrem, har isingen nesten forsvunnet. Vis mer

Ising i tennene oppstår når den mykere, indre delen av tannen som kalles dentin, blir eksponert for enten kald, syrlig eller varm drikke. Energidrikk, som Vareide elsker å helle nedpå under spillingen, er både svært syrlig, og ikke minst kald.

Sensodyne hjelper mot ising

Langvarig bruk av Sensodyne vil forsterke emaljen, og dermed vil isingen gradvis forsvinne, men det er ikke alle som er klar over at noe så enkelt som riktig tannkrem kan være løsningen.

– Jeg har for det meste prøvd å finne ut av det selv. Jeg har testet ut en lang rekke ulike tannkremer og tannbørster. Jeg er jo som kjent veldig opptatt at teknologi, så jeg har testet det meste av elektriske tannbørster. Men det som har vært mest effektivt er nok at jeg har begynt å bruke Sensodyne fast, sier Dennis.

FORNØYD: Etter å ha prøvd ulike tannkremer, er det Sensodyne Dennis er mest fornøyd med.
FORNØYD: Etter å ha prøvd ulike tannkremer, er det Sensodyne Dennis er mest fornøyd med. Vis mer

Det er nemlig dokumentert at Sensodyne bidrar til å redusere ising i tennene. Forklaringen ligger i Sensodynes spesielle formulering som bygger et beskyttende lag på emaljen. Ved å pusse tennene to ganger daglig med Sensodyne vil nerven i tannen bli bedre beskyttet og bli mindre følsom.

Bytter man til Sensodyne tannkrem kan man derfor endelig få den komplette gaming-kosen man lengter etter.

– Jeg har prøvd en hel del ting for å bli kvitt dette her. Det som har funket best er Sensodyne tannkrem, forteller han, og legger til at isingen nesten er borte nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer